Szépségápolás

Bőrfeltöltő beavatkozások helyett, microneedling ránctalanító tapaszok!

Imádom a beauty újdonságokat, mert elképesztő, hogy milyen csúcsszuper inovációkkal bővül egy-egy márka termékpalettája! Most a FAQ™ bőrápolási termékcsalád újdonságait szeretném Nektek bemutatni:, melyeket homlokra és a szemkörnyékre fejlesztettek ki. A FAQ™ Microneedling ránctalanító hialuronsav tapaszok alternatívát nyújtanak a bőrfeltöltő beavatkozásokkal szemben, alvás közben, non-invazív módon fejtik ki hatásukat.

Bőrfeltöltő beavatkozások helyett!

A FAQ™ Swiss márka azon meggyőződésének példái, hogy az invazív kezelések és a műtétek ideje lejárt! Svájci biotechnológiai vállalatként a FAQ™ Swiss küldetésének tartja az öregedés megértését és tudományos kutatását, ezért az általuk kínált anti-aging megoldások teljesen eltérnek a megszokottól. Míg a hagyományos bőrápolási készítmények nem tudják a hatóanyagokat a bőr dermisz rétegébe juttatni, a FAQ™ Microneedling ránctalanító tapaszok viszont pontosan ezt teszik. A legmodernebb technológia, a Transdermal Delivery System (TDS, vagyis Transzdermális Adagolórendszer) a termék általános hatékonysága mellett javítja a hatóanyagok oldhatóságát és megfelelő eloszlását is. A mikrotűs tapaszok fájdalommentesen hatolnak be a bőrbe, így biztosítva, hogy a formula 100%-ban hasznosuljon. Ugye, hogy milyen jól hangzik?

  • FAQ™ Microneedling ránctalanító hialuronsav tapaszok – homlokra

A tapaszok bőrfeltöltőként működnek, így egyik napról a másikra csökkentik a ráncok megjelenését. A tapasz felületén 1142 felszívódó mikrotű található, amelyek hatékony hialuronsav-komplexet juttatnak a dermisz réteg mélyére. A komplex feszesíti, tömöríti és kisimítja a ráncokat.

A tapaszok tiszta, száraz bőrön használhatók: 5-10 másodpercen át kell nyomni a tapaszt a homlokra és rajtahagyni. Már néhány órás használattal is látható a javulás, de a legjobb eredmény elérése érdekében egész éjszaka érdemes a bőrön hagyni és megvárni, amíg a mikrotűk teljesen felszívódjanak a bőrön.

  • FAQ™ Microneedling ránctalanító hialuronsav tapaszok – Szem alatti bőrre

Ez az éjszakai maszk természetes, non-invazív alternatívája a bőrfeltöltő anyagoknak. 2270 feloldódó mikrotűs bevonata csökkenti a ráncokat, a sötét karikákat és a szem alatti táskákat. Hasonlóan a homloktapaszhoz, a legjobb eredmény elérése érdekében érdemes egész éjszaka a bőrön hagyni.

Mindkét tapasz, – a homlokra és a szemkörnyékre való is – klinikailag bizonyítottan csökkenti a ráncok megjelenését és javítja a bőr feszességét, mindössze két hét használat után. Formulája vegán, állatkísérletmentes és 100%-ban természetes eredetű összetevőkből áll. Mindkét termék dermatológiailag tesztelt és minden bőrtípusra alkalmas.

Az FAQ™ Microneedling ránctalanító hialuronsav tapaszok hatékonysága fokozható a FAQ™ 202 Anti-Aging szilikon LED maszkkal együtt használva, de önállóan is csúcsszuperek!

___