Divat

Miért fontos a sportmelltartó?

triaction_Kov†cs_Katalin_Free_Motion (2) nyito

Szerencsére ma már egyre többen mozognak és egyre többen felmérik annak a jelentőségét, hogy ezt hogyan és miben teszik. A cégek nem véletlenül fordítanak rengeteg időt, pénzt és energiát a legújabb innovációkra, hiszen ezzel is hozzájárulhatnak a kényelmünk, egészségünk és a teljesítményünk maximalizálásához. A Hölgyeknél a mellek védelme egy nagyon fontos pont, hiszen sportolás közben fokozott igénybevételnek van kitéve. A női mellben nincsenek izmok (azok a mellkason vannak) ezért mozgás közben a mellben lévő zsír- és kötőszövetek megnyúlhatnak, elveszíthetik rugalmasságukat. Egy sportmelltartónak ezért is van rendkívül fontos szerepe, feladata, hogy a lehető legjobban fixálja a melleket, természetesen úgy, hogy hogy közben a lehető legnagyobb kényelmet is biztosítja a számunkra.

TriAction mix

A Triumph egy igen izgalmas sajtótájékoztató keretein belül mutatta be a legújabb TriAction sportmelltartó kollekcióját, ahol mindenki élesben is kipróbálhatta a terméket, amihez a fergeteges hangulatot Katus Attila órája biztosította. A termékeket akár versenysportolók, akár hobby sportolók vagyunk, érdemes szemügyre venni. A melltartók kosárrésze alatt széles, rugalmas, biztosnágot adó szalagok találhatóak, a vállpántok pedig szélesebbek, masszívabbak. A különböző intenziású edzésekhez választhatunk különböző modelleket, medium-high-extrem kategóriában. Az anyaguk is nagyon bőrbarát, klinikailag tesztelt, úgy tervezték, hogy tökéletesen védjen a fokozottabb izzadással szemben is. A CoolMax tecnológia gondoskodik a légáteresztéről, a nedvesség szabályozásáró, illetve a  kellemes közérzetről. A kollekció képviselője nem más, mint a többszörös olimpiai és világbajnok kajakozónő Kovács Katalin, aki igazán tudja, hogy milyen fontos egy melltartó a sportoláshoz.

Kovács Kati mix

Az olimpiára való tekintettel pedig bemutatták a Riói ihletésű Extreme Lite kapszulakollekciót is, mely a brazil őserdőket idéző levélmintákkal színesíti a kínálatukat. Hogy tetszenek?