Lifestyle

Milyen lehet a boldogság illata?

Tudtad, hogy az emberek 70%-a lát összefüggést a friss illatú ruhák és a boldogság érzése között? Vagy gondoltad volna, hogy a stresszes pillanatokban az emberek 68%-a tekint ki az ablakon át a szabadba, hogy visszanyerje lelkének egyensúlyát? Ezek igen izgalmas adatok, melyeket a Lenor kutatói egy új, Inspired by Nature termékcsalád megalkotására használtak fel.  A márka illattervezője, Kristof Vandongen szerint “Az illatok képesek kiszakítani bennünket a rohanó hétköznapok szürkeségéből egy nyugodt pillanatra, ahol csak mi és a természet létezünk. A Lenor szakértői olyan új, hosszantartó illatokat alkottak meg, amelyeket a természet inspirált. Így ruháink által, egész nap magunkon hordhatjuk a természet frissességét.

A három leggyakrabban emlegetett hely, ahol nyugalom és boldogság vesz körbe bennünket, az a tengerpart (70%), egy kert (62%) és az otthonunk (59%). A három egyedi illatban, a mélytengeri ásványok, a selyemakác és a shea vaj tulajdonságai idézik fel ezeknek a nyugalmas tereknek a hangulatát.

  • a shea vaj már-már nosztalgikus illat, mely a nyugalom és a biztonság jóleső érzését garantálja. A fehér pézsma és a borostyán bársonyos aromáival öleli körbe a ruhákat.
  • a selyemakác virág mézes illatával természetes és lélegzetelállító egyben. Meleg és kényeztető fás elemeivel kényezteti a ruhákat.
  • a mélytengeri ásványok illata egyenesen a tengerpartra repít bennünket, érezhetjük a lágy szellőt, a szelíd napsütést és a puha hullámokat. A természet erejében rejlő végtelen nyugalmának érzését bitosítja a ruháinknak.

Lépj ki Te is a mindennapok nyüzsgéséből és éld át a nyugalom és a hosszantartó frissesség jóleső érzését!