Szépségápolás

Mit szólnál ahhoz, ha a bőröd egy éjszaka alatt megújulna?

Imádom az újdonságokat, elképesztő, hogy milyen szuper krémek, szérumok, olajok állnak a rendelkezésünkre, hogy ragyogóvá varázsoljuk az arcbőrünket. A L’occitane Immortelle Reset olajos éjszakai széruma is igen varázslatosan hangzik, olvassátok el, hogy miben rejlik a titka.

Köztudott, hogy a környezeti hatások, mint a stressz, légszennyezés, valamint a rossz életmód és fáradtság mind-mind az élet részei. Ezeknek nem kell meglátszódnia az arcunkon, mert ezzel az új termékkel csupán egy éjszaka elegendő ahhoz, hogy úgy kelj fel, mintha kicseréltek volna.

Az Immortelle Reset természetes hatóanyagok erőteljes kombinciójából született, mely szérumtól a bőrünk képes megújulni. Míg az acmella oleracea simává varázsolja, addig a majoranna kivonat felfrissíti a megfáradt bőrt. A csodás Immortelle esszenciális olajnak köszönhetően a bőr ellenállóbá válik az öregedéssel szemben és reggelente a friss és kipihent önmagünk nézhet vissza a tükörből.

Kényeztesd Te is a bőröd a több, mint 3000 mikrobuborékot tartalmazó különleges, olajos szémrum textúrával, mely alvás közben, éjszaka kifejtve jótékony hatását, megújítja arcbőrödet! Szeptembertől tudjátok majd megvásárolni a L’occitane üzleteiben.:)