Szépségápolás

Mondjunk NEM-et a túlsúly és a narancsbőr okozta szépséghibákra!

A nyár kapcsán rengeteg izgalmas testkrémet szeretnék Nektek bemutatni, melyeket különböző funkciójuk kapcsán érdemes beépítenünk a napi szépségápolási rutinunkba! A VAGHEGGI Sinecell termékcsaládja is egy ilyen újdonság, mely azoknak az elfoglalt embereknek lett kifejelsztve, akiknek kevés ideje marad a testápolásra!

A legújabb kutatások kimutatták, hogy a stresszes és a felgyorsult életvitel okozója lehet a hagyományos alakformáló kezelések sikertelenségének. A hagyományos kozmetikumokkal szemben a a VAGHEGGI alakformáló SINECELL kúrája innovatív választ ad a túlsúly és a narancsbőr által okozott szépséghibákra. Ebben két különleges alga hatóanyagai segítenek: a Polysiphonia brodiei vörös alga zsírégető hatásának köszönhetően képes ellensúlyozni a túlsúly okozta esztétikai problémákat stresszes környezetben is, a Jania rubens alga pedig a narancsbőr eltűntetésében segít. A tisztított probiotikumok hozzájárulnak a bőr egyensúlyának helyreállításához, megújulásához és megvédik azt a stressztől és a külső környezeti hatásoktól. A SINECELL átformálja a testkontúrt és zsírégető hatása van, csökkenti a cellulit okozta szépséghibákat, megszünteti a stressz és a felfokozott életvitel testünkre gyakorolt hatásait.

A termékcsalád 3 féle változatban elérhető:

  • Alakformáló krém a kritikus zónákra (17.361 Ft/200ml) – ez egy innovatív karcsúsító krém intenzív hatással, kifejezetten a kritikus zónákra lett kifejlesztve olyanoknak is, akik a stressz miattnehezebben reagálnak a hagyományos kezelésekre. A tengeri algák speciális karcsúsító hatást tesznek lehetővé a derék, has, csípő, fenék és karok tájékán. Vigyük fel reggel és este és addig masszírozzuk, amíg teljesen fel nem szívódik; a magasabb hőérzet és kipirosodás a bőr jó reakciójátmutatják.
  • Cellulit testradír tengeri sóval (12.402 Ft/200ml) – ez a terméke egy hámlasztó testradír, ami segít a felesleges víz eltávozásábanis, így sima, táplált és szép bőrt eredményez. Masszázs közben a tengeri só és licsi magok leradírozzák a bőrt, míg a különböző olajak és vajak táplálják azt. Vízzel érintkezve a radír puha krémmé alakul át. Hetente egyszer masszírozzuk be, majd öblítsük le zuhany alatt.
  • Pezsgő testhab (7441 Ft/150ml) – Ő egy pezsgő hatású hab, mely olyan technológiával lett kialakítva, ami levegő buborékocskákat szabadít fel a bőrön, ezek felfrissítenek és optimalizálják az aktív összetevők jótékony hatásait. Egzotikus nővényekből kinyert nagyon hatékony koncentrátum, ami segít a narancsbőr és a zsírlerakódás okozta szépséghibák helyreállításában. Ha egy professzionális kezelés mellett használjuk kiegészítésként, ajánlott 7 napig minden reggel felvinni a problémás területekre. De ideális «smart» termék is lehet a mindennapokban időhiány esetén vagy sportolás után is.

Én nem sokat gondolkotam, hogy kipróbáljam-e ezt az új VAGHEGGI Sinecell termékcsaládot, a cellulit radírt már elkezdtem tesztelni…:)