Gasztro, Gyerek, Lifestyle

Mostantól a babákra és a kismamákra is gondol a Naturaqua

Új termékkel bővíti széles italportfólióját a Coca-Cola Magyarország. Már elérhető a hazai boltokban az új Naturaqua Kicsiknek és Nagyoknak, amely kézenfekvő megoldást nyújt a csecsemőtápszer készítéséhez és a babák táplálásához, hiszen forralás nélkül adható egészen kicsi kortól.

A Naturaqua Kicsiknek és Nagyoknak 14 ezer éven át szűrődött és 685 méter mélységből érkezik a zalaszentgróti kútból a felszínre. Az itt kinyert víz ásványianyag-összetétele kiegyensúlyozott, kellemes íze garantált. Szigorúan ellenőrzött körülmények között kerül a vízadórétegből a lezárt palackokba. Ennek köszönhetően optimális mennyiségű ásványianyag-tartalma állandó, így minden palack természetes úton biztosítja a szervezet számára fontos elemeket. Egy liter Naturaqua Kicsiknek és Nagyoknak elfogyasztásával összesen 627 mg oldott ásványianyag vihető be a szervezetbe.

Naturaqua

A megfelelő vízfogyasztás elengedhetetlen szellemi és fizikai teljesítőképességünk normális működéséhez, egészségünk megőrzéséhez. A modern, felgyorsult életvitel miatt napjaink egyik elterjedt problémája a kevés víz fogyasztása. A várandós kismamák esetében viszont a megfelelő hidratációra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen a megszokott mennyiségnél több vizet ajánlott fogyasztaniuk, ami a szoptatás időszakára is érvényes. A kisgyerekek vízfogyasztásának is szokássá kell válnia, hogy később rutinszerű lehessen a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel. Fontos tehát, hogy a vízfogyasztás alapvetővé váljon minél korábban, így automatikusan pótoljuk a szükséges mennyiséget nap mint nap.

Az új termék már megtalálható a nagyobb szupermarketek polcain. 🙂