Szépségápolás

Multi-Active a bőrödnek, hogy soha NE kelljen leállnod!

2016_multi_active_mannequin_visuel_lancement nyito

Lassan egy hónapja tesztelem a Clarins Multi-Active Nuit non-stop bőrápolóját és ki merem jelenteni, hogy ez az egyik kedvenc krémem, amit eddig használtam.  Felkenve azt érzem, hogy sugárzok, isteni az illata, szuperül felszívódik és szerintem a megelelő hidratálást is biztosítja!

2016_multi_active_duo_jour_nuit_TP_avec_cardere_encapsulee

A pörgős életmód, a stressz és a kialvatlan éjszakák bizony egyből szemmel láthatóak egy nő arcán. Az 1988-ban bevezetett Multi-Active krém a 30-as éveikben járó elfoglalt nők nélkülözhetetlen, fiatalosságot biztosító szépségápolója, amit én csak megerősíteni tudok. Ez az ötödik generációs sorozat, ami hatékonyabb, mint ezelőtt bármikor…

2016_multi_active_mannequin_nuit

A Clarins laboratóriumi innovációja a kapszulába zárt takácsmácsoda kivonat, mely egy hatékony antioxidáns és revitalizáló növényi alkotóelem. Ez a fiatalos bőrért felelős kulcsfontosságú sejtet veszi célba, a fibroblasztot. A káros élettani hatások ellen nyújt védelmet, ezáltal elősegíti a bőr fiatalos maegtartását.

Én a nappali krémet használom kombinált arcbőrre és nagyon meg vagyok vele elégedve. Az biztos, hogy a dél-afrikai növény kivonata enyhíti a vízhiány okozta bőrstresszemet, ezáltal az apróbb ráncaim teltebbek, sokkal egységesebb tónusú a bőröm. Szerintem az éjszakai változatot is be kell szereznem és akkor már arról is tudok majd véleményt írni Nektek…:)