Szépségápolás

Művészi tavaszi sminkkollekció

Mint ahogy a tavaszi napsugarak beragyogják egy festő műtermét, úgy alkották meg az IsaDora Atelier tavaszi sminkkollekcióját is. Draping, sculpting, highlighting – a pirosítás, formázás, kiemelés és az igéző fekete szemhéjtus állnak az összeállítás középpontjában! Nézzük meg, hogy milyen gyönyörűségekkel varázsolhatjuk szebbé megjelenésünket…

Az ajkak tökéletesítésére tervezték a Lip Desire Sculpting lipstick ajakrúzst (5490 Ft) és a száj kontúrozásához a Sculpting waterproof vízálló lipliner ceruzát (4100 Ft), melyek tökéletes színharmóniában vannak egymással, így általuk könnyedén kivitelezhető a rúzsozás. Most két új színnel bővült a paletta az 51 Bare Pink és a 63-as Peach pop árnyalatokkal.

A Blush & Glow draping pirosító paletta (10.990 Ft) négy barack, egy korall árnyalattal és egy pezsgőszínű ragyogó highlighterrel tökéletes kiegészítő a kontúrozáshoz és a kiemeléshez. Célszerű ezt a folyamatot akkor alkalmazni, amikor már egy szakértő véleményét is kikértük a saját arcformánk sminkeléséhez.

A Roll-On Eyeliner egy görgős szemhéjtus (5490 Ft), melynek gyors és szuper egyszerű a használata. Mindenféle dörzsölés nélkül képes egyenletes tusvonalat húzni, amit akár vastagíthatunk is további oda-vissza húzással. Nagyon jól fed, vízálló és gyorsan szárad.

Az újdonságok között találkozhattok még új színű Eye shadow quartet szemhéjpalettákkal, Stretch Lash mascara állítható kefés szempillaspirállal, Liquid Lip cream folyékony rúzsokkal, Wonder Nail körömlakokkal és Sculpting Brow Pen szemöldökkefékkel is. Látogassatok el a Hozzátok legközelebb eső Douglas parfümériába és nézzetek szét a tavaszi kollekcikók között, érdemes!:)