Gyerek, Szépségápolás

Nagyon Baba ez a nyár!

Bizsergetően szurkál az almafröccs, jó hideg, ahogy föléhajolsz, belecsikiz az orrodba. Csorog a dinnyelé az arcodon, a Balatonban mosod le. A naptej kókuszos illata és a tenger sóssága simogat, csukott szemmel hallgatod a szelet. Tücsökciripelés és nyári vadvirágok nesze hallatszik, a bodzaszörpben kocog a jég.

Baba

A Baba Nyári élmények termékcsaláddal megidézzük a nyár legjobb pillanatait – találd meg a kedvencedet, vagy merülj el minden nap más élményben! A dinnyés, a kókuszos és a bodzás illatú tusfürdők mellé most megérkezett a gránátalma-alma illatú Baba Almafröccs tusfürdő is.

Melyik a Te nyarad?

  • A Baba Balatoni Láz tusfürdő frissítően üde görögdinnye illata bármikor képes megidézni a balatoni nyaralások felhőtlen, semmivel össze nem keverhető hangulatát. Csupa mosoly, csupa nyár.
  • Távoli pihenéseket, tengerparti nyaralásokat varázsol a fürdőkádba a Baba Karibi Álom kókusz illatú tusfürdő és habfürdő. Mártózz meg a karibi hullámok lágy ritmusában, érezd bőrödön a kókusz- és csillaggyümölcs illatú szellőt!
  • Ha nyár, akkor bodzaszörp! A Baba Tündérkert tusfürdő zamatos, csillagvirágot is rejtő, csodás bodza illata egy olyan kertet elevenít fel, ahol egész évben nyílnak a nyári virágok, és a tündérek sem alszanak téli álmot.
Nekünk a Karibi álom és a Tündérkert a kedvencünk, Neked melyik lesz?

Vidd haza a nyarat és élvezd ki ezeknek a Baba újdonságoknak a sajátos nyári varázsát!

___