Szépségápolás

Naturally Perfect Match vegán sminkújdonságok a Miss Sporty-tól

A bőrnek, különösen nyáron, egészségesnek és ragyogónak kell lennie. Az új Naturally Perfect Match vegán alapozóval pontosan ezt érheted el – leheletkönnyű formulájának köszönhetően építhető fedésű és természetes ragyogást ad az arcnak. Ráadásul antioxidánsokkal, E-vitaminnal és B5 provitaminnal gazdagították, melyek gondoskodnak a bőr hidratáltságáról is.

Ezt a Naturally Perfect hidratáló hatású alapozót antioxidáns vitaminkomplexszel, E-vitaminnal, B5-provitaminnal és aloekivonattal dúsították a friss és természetes megjelenés érdekében. Öt színárnyalatban elérhető, hogy minden bőrtípus számára tökéletes fedést biztosíthasson. Bőrgyógyászatilag tesztelt, 77%-ban természetes eredetű anyagokból készült és érzékeny bőrűek is használhatják. Nem tartalmaz illatanyagokat, ásványi olajokat és állati eredetű összetevőket, ami szerintem ma már mindenkinek alap elvárás egy sminktermékkel szemben.

Az alapozók mellett egy szem- és szemöldökceruzát is találhatunk az új kollekcióban, ami egy olyan többfunkciós termék, melynek a segítségével a szemünket és a szemöldökünket is formázhatjuk. 100%-ban vegán összetételű, emellett antioxidánsokkal és A-vitaminnal is dústották. Ha nem szereted az unalmas sminkeket és szívesen használod a színeket, akkor jó hírem van, mert 9 árnyalatban is elérhető ez a csúcsszuper termék.

Próbáljátok ki őket és élvezzétek Ti is a sminkelés határtalan szabadságát már a nyári időszakban is!:)

___