Lifestyle

Ne pazarold az idődet! NYERD MEG a Vileda legújabb gyorsfelmosóját!

Egy háziasszonynak minden perce értékes, ezért nem szabad elvesznie a részletekbe és abba sem, hogy mivel osztja be az idejét. A takarítás mindennapos része a Hölgyeknek, ezért ezelől nem tudunk elmenekülni, viszont tudunk olyan háztartási segédeszközöket, kiegészítőket választani és vásárolni, melyekkel fel tudjuk gyorsítani a takarítási munkafolyamataink elvégzését.

2016-11_nora_vileda_1200x700

Ilyen például a Vileda legújabb Supermop felmosóvödre is, melynek új Torsion Power technológiája nyomáskor minden oldalról körbefogja a felmosót, emellett oldalirányba is kicsavarja azt. Én emlékszem még, mikor kézzel kellett csavargatnunk a felmosófejet és bizony sokszor egy egész délutánt is igénybevett 1-1 szoba felmosása. Szerencsére ez már nincs többé, még a kezünk is száraz maradhat felmosáskor és ezzel az új csavarókosárral a 40%-kal kevesebb erőkifejtés vagy a 20%-kal rövidebb száradási idő is garantált. Szárazabb mop, gyorsabb száradás, rengeteg idő megspórolása, kell ennél több egy felmosásnál?

2016-11_nora_vileda_1200x7002_jav2

Nem szabad szó nélkül elmennünk az új 3 Action XL 3D Velour gyorsfelmosó mellett sem. Ez a termék a hosszú évek alatt már sokszor megújult, de úgy néz ki, hogy még mindig tud újat mutatni. Az új felmosófej 25%-kal nagyobb felületen képes takarítani, amiben a többrétegű felülete is nagy segítséget nyújt. A dörzsi része a makacs szennyeződések eltüntetéséért felelős, a sötétkék mikroszálas felület a zsíros szennyeződések könyörtelen ellensége, a 3D FLOCK szálak pedig a szöszök összegyűjtését végzik, emellett öblítéskor könnyen kieresztik azokat a vödörbe. A fejet citrom alakúra formálták, ami a sarkok könnyebb elérést teszi lehetővé. Ti gondoltátok volna, hogy ilyen összetett egy felmosófej?

2016-11_nora_vileda_1200x7003_jav2

Ha Ti is szeretnétek MEGNYERNI ezeket a szuper Vileda termékeket, akkor a következőket kell tennetek:

  1. LÁJKOLD a Vileda facebook oldalát!
  2. Írd meg nekem a Vileda oldaláról blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban, hogy Te milyen Vileda termékeket használnál szívesen!