Lifestyle

Nehezen koncentrálsz? Itt a megoldás!

Munka, család, háztartás, sport, tanulás és énidő. Rohanó világunkban igen nehéz helytállni, rengeteg teendőnk van egyszerre és egy pillanatra sem lankadhat a figyelmünk. Veled is előfordult már, hogy nehezen tartottad meg a fókuszt? Velem bizony igen, ezért is csillant fel a szemem, amikor megláttam a Nutrilite új Be Focused étrend-kiegészítőjét, ami abban segíthet, hogy mindig arra összpontosítsunk, amire éppen szükséges.

Nutrilite

A nők elvileg egyszerre többfelé és tudnak figyelni, de valljuk be, hogy ez nem egyszerű feladat. Ott vannak a gyerekek óvodai, iskolai dolgai, a munkahelyi kihívások, az otthoni teendők, miközben ha időnk engedi, akkor megpróbálunk a sportra és saját magunkra is időt szakítani. Sokszor azt kívánjuk, hogy egy nap ne 24 órából álljon, pedig ennek is elegendőnek kellene lennie.

Ha Te is úgy érzed, hogy sokszor szétesel és már azt sem tudod, hogy hol áll a fejed, akkor a megfelelő mennyiségű alvás mellett érdemes extra B6 és B12 vitamint is bevinni a szerveztedbe. A B6 vitamin fontos szerepet játszik a fehérjék, esszenciális zsírsavak anyagcseréjében, gördülékenyebbé teszi az idegsejtek között a kommunikációt, azaz segít abban, hogy ne reagáljuk túl a dolgokat. A B12 vitamin ugyancsak az idegrendszer normál működéséért felelős: a vörösvértest-képzés egyik fő vitaminja, mely az oxigént és a tápanyagokat szállítja az agyunknak, így közvetlenül segít az összpontosításban. Ha ehhez a két vitaminhoz hozzájut a szervezeted a megfelelő mennyiségben, akkor sokkal jobban fogsz tudni koncentrálni.

Ha ez sem lenne elég, akkor még a guarana-t is be lehet vetni, ami az éberség és a memória védelmezője. A Brazíliában őshonos növény magja antioxidáns hatású vegyületeket tartalmaz, élénkít és kedvezően hat a szív működésére. Javítja az emlékezőképességet és támogatja a kognitív funkciók helyes működését.

A Nutrilite felismerte a B6, B12 vitaminban és a guaranában rejlő szupererőt, ezért megalkotta a legújabb, Be Focused nevű étrend-kiegészítőjét. A három alkotóelem hatóanyagait egyesíti ebbe a narancsízű gumitablettába, ami mindig kéznél lehet, ha szükséged van rá. A napi ajánlott adag 2 tabletta, egy dobozban 1 havi mennyiség lapul, azaz 60 szem. Semmilyen színezéket, adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaz, vegetáriánus, emelett laktóz- és gluténérzékenyek is szedhetik.

Szerintem érdemes kipróbálnod, ha szükséged van egy kis extra fókuszra!:)