Szépségápolás

Neked is lehet feszes hasad, combod a nyaralásig!

A mai kozmetikai kezeléseknek köszönhetően, akár 3-4 hét alatt is látványos változásokat érhetünk el a kezelni kívánt testrészünk felületének a megjelenésén. Sokan nem mernek belevágni egy-egy kezelésbe, pedig érdemes, mert az eredmények önmagukért beszélnek!

A legtöbb Hölgy tart a tűszúrástól, de a ScarLet RF a legbátortalanabbaknak is ajánlják. A kezelőfej tűitől nem kell félni, hiszen rendkívül vékonyak, így látható felszíni sérülést nem okoznak. A bőrfelület vastagságától függően beállítható, hogy a tűk mennyire mélyen hatoljanak a bőrbe (0,25-3 mm-ig), illetve a hőhatás mértéke szintén egyénre és bőrfelületre szabható. A rugalmasságát vesztett, kissé megereszkedett felkar, comb, has és hát területein mélyebben lehet kezelni, mint az arcon – itt akár 3 mm mélységig hatolhatnak a feszesítő tűszúrások. Ami pedig a legjobb hír: a ScarLet RF kezeléssel nem kell gyógyulási idővel számolni, mivel nem jár bőrsérüléssel! A kezelés közvetlenül a bőr mélyebb rétegeiben hat, a bőrfelszínt kíméli. A bőrpír pár órán belül, de legkésőbb másnapra nyomtalanul elmúlik.

Te is kíváncsi vagy, hogy pontosan mi is történik a bőrünkkel az első hallásra ijesztőnek tűnő, valójában szuperkíméletes kezelés során?

A bőrfelszínt érzéstelenítő krémmel keni be a terapeuta majd pontosan a kezelendő terület bőrének vastagságához állítja a parányi tűk behatolási mélységét. Ahogy a kezelőfej tűi a bőrbe hatolnak, rádiófrekvencia által 60 fokosra hevítik a bőr alsó rétegét, ami a kötőszöveti rostok összehúzódásával, azonnali feszesítő hatással jár, hosszabb távon pedig a kollagén termelés serkentését eredményezi. Tudjuk, hogy a bőr a kollagéntől tömör és sima, így ha több termelődik belőle, bőrünk belülről töltődik fel, kisimul. A kezelés másik előnye, hogy a tűszúrások által keletkező tízezernyi mikrosérülés nyomán hihetetlenül felpörögnek a bőr öngyógyító folyamatai és növekedési faktorok szállnak ádáz harcba a bőr leépítő folyamataival szemben. Bőrünk szemmel láthatóan feszesedik és az idő múlásával megereszkedett szövetek újra tónusosak lesznek. Ez a kezelés az arcon és az egész testeni is alkalmazható.

Én most a Maximus Trilipo kezelésüket tesztelem, de a bátrabbaknak a fentit is ajánlom, mert rengeteg szuper visszajelzést hallottam róla. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor jelentkezz be a Royal Clinics weboldalán egy konzultációra és ismerd meg, hogy milyen fantasztikus szolgáltatásokat próbálhatsz ki!:)