Szépségápolás

Nem feltűnő, de mégis különleges illatkombinációk

Nem feltűnő, de mégis különleges: az Eau de Cologne napjaink abszolút trendi illatfajtája. A 4711-es illatház kölnivizei immár 225 éve egyet jelentenek a magas minőséggel, ezek között a 4711 Acqua Colonia gazdag kollekciója rendkívül népszerű. Az illatcsaládnak jelenleg hat változata van, amelyek mindegyike a természetből kiválasztott összetevőket egyesíti új, meglepő illatkreációkká. Teszik mindezt egy csodálatos tulajdonságukkal: pozitív hatást gyakorolnak a hangulatra és aromaterápiás illatukkal összhangba hozzák a testet, az érzelmeket, az érzékeket.

Goji & Cactus Extract

A 4711 Acqua Colonia illatok kedvelői sokoldalúságuk miatt értékelik nagyra az élénk kompozíciókat – a megszokott, friss komponens mellett mindig tartalmaznak egy-egy izgalmas ellenpólust is, amely egy kis csavart vagy különleges volument kölcsönöz az illatoknak füves, fás vagy fűszeres jegyeivel. A könnyű Eaux de Cologne mellett összetett kompozíciók is találhatók a portfólióban. Az Eau de Cologne különlegesen részletgazdag olfaktórius illattartománnyal rendelkezik.

Alexandra Kalle, a Mäurer & Wirtz illatgyártó vállalat illatszakértője és parfümőre felel a 4711 márka összes kreációjáért. Így nyilatkozik:

„A kölni a frissesség és a könnyedség varázsának gondolatát testesíti meg. Friss illatélményre pedig nagy szükség van, különösen a mindennapokban! Amikor kölnit permetezünk magunkra, egyszerűen csak jó hangulatra vágyunk. De természetesen ebben is vannak különböző preferenciák. Van, aki kedveli az illatjegyek mögött rejlő gazdag tartalmat, mások csak egy kis frissességre vágynak. A 4711 Acqua Colonia széles skálát fed le.

Bamboo & Watermelon

Az Aqua Colonia Limited edition 2021 két illatkompozíciója a természet erőteljes és jótékony hatású összetevőit egyesíti magába. A Goji&Cactus Extract (goji és kaktusz kivonat), valamint a Bamboo&Watermelon (bambusz és görögdinnye kivonat) különleges frissességével lepi meg a márka kedvelőit. Mindkét illatot az innovatív “smell the taste” elnevezésű technológiával hozták létre, amely teljesen újszerű illatélményt tesz lehetővé.

A design – harmonikus koncepció

A 4711 Acqua Colonia üvegét és tartódobozát modern retro- kialakítás jellemzi. A hagyományos Molanus-üveg kiváló minőségű dombornyomása hangsúlyozza az illatok eleganciáját és erős karakterét. A kellemesen zöld színű, természetes hatású doboz hatásosan jeleníti meg az összetevők stílusos botanikai rajzait. A címke, amely hat nyelven ismerteti az illat hatását, a nemzetköziséget mutatja és harmonikusan teszi teljessé a 4711 Acqua Colonia formatervezett megjelenését.

A két új kreáció április elejétől lesz kapható az üzletekben.

____