Lifestyle

Nespresso Atelier – A csúcsgasztronómia és a kávéélmény találkozása!

Szerintem egy kicsit korral is jár, de azt vettem észre, hogy egyre több figyelmet tulajdonítok a kávém elfogyasztásának, illetve a különböző gourmet ételek elkészítésének. Nemrég egy Nespresso rendezvényre voltam hivatalos a Callas Étterembe, ahol ezeknek az élményeknek a csúcsgasztronómiai viszonylatába is bepillantást nyerhettem. Az elmúlt években a kávékultúra és a fine dining rengeteg szálon fonódott össze, amit most egy igen rangos rendezvény is tetőzni fog.

nespresso atelier mix

A csúcsgasztronómia már nem csak a séfeket vagy a szakma képviselőit osztja meg, hanem számtalan laikus érdeklődőt is vonz. A Nespresso egy olyan rendezvényt honosít meg “Atelier” név alatt, mely a prémium kávé és a csúcsgasztronómia új dimenzióját nyitja meg. A résztvevők lehetőséget kapnak, hogy elismert séfek társaságában sajátítsanak el professzionális trükköket, illetve kifinomult recepteket kóstoljanak meg és készítsenek el. A vendégek természetesen nem csak az ételek, hanem a borpárosítások és a kávék világában is elmerülhetnek, mindezt egy páratlan környezetben.

image002

A budapesti Nespresso Atelier rendezvény április 27-én kerül megrendezésre a Kopaszi gáton, az Öbölház Rendezvényközpontban, ahol a résztvevők közreműködésével a nap folyamán közel 500 fogást készítenek el a Nespresso séfjei, a kávészakértők pedig több mint 200 kávékoktéllal gondoskodnak a felejthetetlen Nespresso Atelier élményről. Íme a szakértők…:)

Nespresso Atelier

Téged mennyire vonzzanak ezek az események?