Szépségápolás

Newave – a kíméletes tartóshullám innovációja

A Newave, a BioHair által kifejlesztett innovatív és ammóniamentes technológia, mely egy óra alatt varázsol a hajba természetes hullámokat. Az eljárás nem károsítja a hajszerkezetet, rövid és hosszú hajon is könnyedén megvalósítható, illetve nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

A 80-as, 90-es években igazi sláger volt a dauerolt haj, amiről legtöbbünknek a dauervíz erős, szúrós szaga, a sprőd hajvégek, a drótszerű loknik és az erős lenövés jut eszébe. Emlékszem, amikor a ballagásomra 8 órát ültem a búra alatt, hogy göndör fürtjeim legyenek, majd órák alatt szinte szögenyenes lett, így estére már olyan volt a hajam, mintha nem isjártam volna fodrásznál. Szerencsére a göndör fürtöket 10-15 évre felváltotta az egyenes haj divatja, amelyet a BioHair szakértői szerint most ismét a hullámos trend követ, csak egy picit újragondolva.

„A szépségápolási trendek folyamatosan változnak, időről időre visszatérnek olyan stíluselemek, amelyek korábban évekig meghatározóak voltak. Ilyen volt a 90-es években a göndör haj is, amelynek újragondolt, természetes változata ismét divatba jön.” – mondta Binder Géza, a BioHair Franchise Hálózat tulajdonos-mesterfodrásza.

Természetesen és tartósan

A BioHair által kifejlesztett új, innovatív technológia, a Newave úgy varázsol hullámot a hajba, hogy közben nem károsítja azt. Az ammónia- és tioglikolátmentes eljárás rövid és hosszú hajon is megvalósítható, így a kíméletes tartóshullám a férfiak és nők számára is elérhetővé válik. ráadásul viszonylag gyorsan, akár egy óra alatt. Ez számomra hihetetlen, úgyhogy tervben van, hogy kipróbáljam, mert az egyenes hajam révén, mindig is göndör fürtökre vágytam.

„Nagyon kímélő anyagot viszünk fel a hajra, amelyet egy csavarási technika után fixálunk, egy órán belül pedig már el is készül a frizura. A tartóshullám szépen benne marad a hajban, akár 1-2 hónapon keresztül is, majd idővel a haj természetesen kezd elnyúlni, lenövés nélkül. A Newave technológia eredménye a természetes, lendületes esésű, fürtös haj, amely hosszú és rövid hajon is jól érvényesül” – tette hozzá Binder Géza.

Ha nem ismenétek, akkor a jelenleg 38 szalonnal rendelkező BioHair egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló fodrász franchise hálózat, amely a természetességre, a környezetvédelemre és a minőségi szolgáltatásra, valamint a megfelelő ár-érték arányra helyezi a hangsúlyt.

„2010-ben indultunk és az elmúlt 13 évben folyamatosan arra törekedtünk, hogy a vendégek és munkatársaink visszajelzései alapján fejlesszük szolgáltatásainkat.  Szalonjaink bejelentkezés nélkül fogadják a szépülni vágyókat, akik hosszú várakozás helyett két kattintással beállhatnak az online sorba, A kényelem, a megfizethetőség és megbízható minőség mellett az innovációra is hangsúlyt fektetünk – a Newave technológia mellett a nagyon kedvelt Balayage technikán is fejlesztettünk. Az expressz Balayage szolgáltatásunkkal fele idő alatt és fele áron készül el a színárnyalatos haj” – tette hozzá Perger Gabriella, a BioHair Franchise Hálózat tulajdonos-ügyvezetője.

Izgatottan várom, hogy kipróbáljam a fenti technikát, amit terveim szerinte egy kis balaya festéssel is meg fogok spékelni! 🙂

___