Gyerek, Lifestyle

Nézzétek meg az Orbit ajándékcsomagok szerencsés nyerteseit!:)

Kedves Kommentelők!

Nézzétek meg az Orbit ajándékcsomagok szerencsés nyerteseit:

Papp Ibolya (blog komment)

“Számomra azért fontos a szájhigiénia, Mert az egészséges szép fogak nem csak a rágást és az emésztést segítik, hanem az önbizalmat is növelik. Akinek rossz vagy hiányos fogai vannak, kevesebbet mosolyog. Az ápolatlan, rossz fogak nem csak szövődményeket és betegségeket okoznak, hanem valamilyen szintű kirekesztettséget is. Senki nem szeret olyannal beszélgetni, akinek bűzös a lehelete vagy be van fordulva, mert nem mer mosolyogni. Az egészséges szép mosoly testileg és lelkileg is gyógyít! 🙂”

Nagy Mercédesz (blog komment)

“Nálunk a családban nem erős genetikánk a tartós erős masszív fogszerkezet, igy nekünk fokozottan kell odafigyelni. Számomra az a fontos, hogy minél kevesebbet kelljen látnom a fogorvost, aki bár mar szinte családtag, de mégsem tartozik a kedvenc “rokonaim” közé.”

Zsanett Vegera Bacskainé (facebook komment)

“Számomra azért fontos mert az ápolatlan fogak rossz lehelethez, fogvesztéshez, paradontózishoz vezetnek, ami mindenki számára kellemetlen lehet. Fontosnak tartom a fogápolás megkezdését már kisgyermek korban.”

GRATULÁLOK! Kérem a nyerteseket, hogy küldjék el az elérhetőségüket az ilovemom.blog@gmail.com-ra, hogy megbeszéljük a további részleteket! Köszönöm:)