Divat

No Shame – Mutasd meg a világnak egyedi szépséged!

Azt hiszem megérkezett az én kollekcióm, melynek üzenetével teljes mértékben tudok azonosulni. Az emberek valódi értéke külsőségektől független kéne, hogy legyen, ám olyan világban élünk, ahol a tökéletességre való törekvés sokszor háttérbe szorítja a természetességet. Az önelfogadáshoz vezető út megtalálása komoly feladat, különösen, amikor rendre a környezetünk kiritikáival kell szembenéznünk. Az answear.LAB limitált No Shame kollekciója most azt az örök érvényű üzenetet hangsúlyozza, hogy a női test gyönyörű, és minden formában megérdemli a tiszteletet.

Answear.hu
Nem számít, hogy nézünk ki, nem számít, hány évesek vagyunk vagy milyen döntéseket hozunk, mindannyian egyediek vagyunk.

Az answear.LAB gondolatisággal megtámogatott ruhákat készít, és ennek a küldetésnek részeként a legújabb, limitált No Shame kollekciót annak a szégyenérzetnek szentelték, amivel a nők különböző élethelyzetekben szembesülnek. A kollekció minden eleme hangsúlyozza, hogy a nők tiszteletet érdemelnek, és sosem szabad szégyellniük, hogy kik ők, hogy néznek ki vagy épp kit szeretnek.

Answear.hu

A No Shame darabjai az őszi-téli szezon trendjeivel összhangban változatos anyagokból építkeznek, a főszerepet azonban a bőr és a csipke játssza. Előbbi hosszú kabátok, elegáns mellények, kosztümök és cipők formájában mutatja meg magát, a finomabb csipkét pedig ruhákon, blúzokon, szoknyákon üdvözölhetjük. Ezek a különleges anyagok biztosítják a textúrák változatosságát, miközben egyedi karaktert kölcsönöznek a kollekciónak. A sokszínűséget tökéletesen emeli ki a kollekció alapszíne, a fekete, amit a szürke, a fehér, a krémszín és a feltűnő fukszia árnyalatai egészítenek ki.

A kollekciót érzelmekkel teli, atmoszférikus hangulatot sugárzó fekete-fehér fotók és rendkívüli modellek segítségével ismerhetjük meg. A képeken otthagyta kézjegyét Lidia Popiel elismert fotós is, aki munkáival rendre azt bizonyítja, hogy a szépség nem ismer korhatárt. A fotózás során Magdalena Zalejska, ismertebb nevén Apolonka, a népszerű lengyel modell is a kamerák elé állt, aki az elsők között mondott nemet a modellszakma size zero jelenségére, bizonyítva, hogy a “nagyobb” méretek is meghódíthatják a divatvilágot szépségükkel.

Answear.hu
Ruha – 48.990 Ft, Blúz – 17.690 Ft, Ruha – 23.990 Ft, Dzseki – 36.990 Ft, Táska – 26.990 Ft, Rojtos dzseki – 26.890 Ft, Öv – 9590 Ft, Karperec – 7990 Ft, Csizma – 23.990 Ft

Testünket gyakran szégyelljük, ahelyett, hogy tisztelettel és szeretettel bánnánk vele. A limitált No Shame kollekció megalkotása során azokra a nőkre gondoltunk, akik nehezen fogadják el magukat, akiket környezetük valamilyen formában megszégyenít. Hiszünk benne, hogy ha a szégyenről hangos párbeszédet kezdünk, sikerül megerősítenünk a nőket abban, hogy könnyebben elfogadják külsejüket, hogy önbizalommal telivé váljanak, és hogy ne ítélkezzenek mások felett – mondta Agnieszka Pruchnik, az answear.LAB márkaigazgatója.

Kivételes üzenet és kivételes illusztrációk Carolina Altavillától

Hogy a No Shame üzenete még hangsúlyosabb legyen, az answear.LAB egy Carolina Altavilla közreműködésével létrejött pólókollekciót is bemutat. A Milánóban élő argentin illusztrátor olyan, társadalmi témákra reflektáló grafikákat készít, amik a közösségi média felhasználóinak és az olyan magazinok olvasóinak szívét hódították már meg, mint a The Guardian, a The Lancet vagy a Just Breathe Magazine. Carolina a pólókat a No Shame gondolatiságára reflektáló rajzokkal díszítette, és saját magunk elfogadását támogató pozitív üzenetekkel illusztrálta.

A divatot elsősorban az identitás kifejezésének tekintem, ezért is motivált, hogy az answear.LAB-bel dolgozhatok, és hogy olyan nők számára tervezhetek, akik saját stílusukat megtartva olyan ruhákat szeretnének viselni, amikben úgy érzik, teljesen önmaguk lehetnek. Inspirációim a nők, akik nyomot hagytak bennem, akik valamilyen módon megváltoztatják a valóságot, akik felszólalnak az igazságtalansággal szemben, akikben ott a vágy, hogy jobbá tegyék a világot. A saját élettapasztalatom is inspirál és az a megfontolás, hogy kedvesebbnek kell lennünk önmagunkhoz, több szeretettel és szabadsággal kell élnünk a mindennapjainkat. – mondta Carolina Altavilla.