Szépségápolás

Nobel-Díjas technológia a ráncok ellen!

Még csak most robbant be a piacra a Diadermine forradalmian új, Age Supreme termékcsaládja, de már nők ezreit hódította meg. Ez a Nobel-díjas technológia alapján kifejlesztett formula, a „Rejuvinol” a mélyen fekvő sejtek regenerálásával fokozza a természetes kollagéntermelést, miközben helyreállítja a DNS természetes elöregedése és a környezeti ártalmak okozta károsodásokat. Az eredmény feszesebb és teltebb arcbőr a ráncok kisimulásával. Már többször is írtam Nektek arról, hogy a bőrápolást nem lehet elég korán elkezdeni. Azt tudjuk, hogy az öregedés egy lassú folyamat, éppen ezért az első ráncok felbukkanásáig nem is vagyunk hajlandóak tudomást venni róla, pedig szervezetünk kollagéntermelése már 25 éves kor felett csökkenni kezd.

„A siker titka egy Nobel-díjas technológiában, a Rejuvinol-ban rejlik” – mutat rá a szakértő, majd hozzáteszi: az anyag az öregedés és a környezeti traumák, mint például a káros napsugárzás okozta DNS-szekvenciák torzu- lását javítják, amelynek eredményeként a DNS-ről a bőr helyes aminosav-sor- rendű kollagén és elasztin fehérjéket tud szintetizálni. „Ez adja vissza a bőr rugalmasságát, teltségét, bársonyosságát, valamint ez tölti fel és simítja ki a ráncokat is” – húzza alá dr. Kassai Ildikó.

A Diadermine legújabb, forradalmian új, Nobel-díjas technológia alapján kifejlesztett AGE SUPREME termékcsaládját kifejezetten a 40-45 éven felüliek számára fejlesztették ki, amely rendszeres használat mellett láthatóan feszesebbé teszi az arcbőrt és kisimítja a ráncokat, az arckontúrok szebbé válnak, ezáltal atalosabb karakterűvé teszi a vonásokat. A bőrgyógyász-kozmetológus szerint alkalmazása mellett nincs szükség kívülről bevitt kollagénre sem, viszont a maximális hatás érdekében érdemes a termékeket úgynevezett mikronizált hialuronsavat tartalmazó krémmel kiegészíteni. Tökéletes választás lehet erre a célra a Diadermine Super Filler, amely nemcsak megköti a vizet, de benn is tudja tartani, így szavatolja a jól hidratált és atalosan rugalmas bőrt.

Ezeket az innovatív újdonságokat már megvásárolhatjátok a DM és a Rossmann drogériáiban.