Szépségápolás

Női stratégia az öregedés jelei ellen

Szerintem életkortól függően minden nőt foglalkoztat az öregedés, hiszen szeretnénk mindig jól kinézni. A különböző életszakaszainkban a bőrünk más-más hozzáállást igényel, ezért minden korban meg kell Neki adni azt, amire igazán szüksége van. A külsőnket rengeteg tényező befolyásolja – stressz, betegségek, alváshiány, rossz táplálkozási szokások – és ez a korunk előrehaladtával egyre inkább meglátszik a bőrünkön is.

Gondoltátok volna, hogy a fiatalos külső megtartásához minden korban három dolog elegendő? Ez a hidratálás, a ránctalanító összetevők és a napvédelem. A NIVEA Anti-Wrinkle új termékcsaládjában ezek mind-mind megtalálhatóak: mélyen hidratálják a bőrt, védelmet nyújtanak a napsugarakkal szemben és hatékonyan kombinálják a három különböző korú arcbőr igényeit kiszolgáló természetesen ápoló összetevőket.

HARMINCASOK STRATÉGIÁJA

Sok nőnek mérföldkő ez az életkor, ilyenkor jelennek meg az első ráncok  és előbújnak az esetleges dehidratáltság jele is. A 35+-os termékcsalád nappali kréme (2289 Ft/50ml) mélyen hidratál, emellett szőlőmagolajat és E-vitamint is tartalmaz, melyek együttesen hosszútávon erősítik a bőr természetes védőrendszerét. Természetesen az UVA és UVB szűrök is helyet kaptak a tégelyben, melyek védik a bőrt a napsugaraktól. Az éjszakai krém (2289 Ft/50ml) ezek mellett még panthenolt is tartalmaz, mely támogatja a bőr megújulását alvás közben, ezzel segítve a bőr szükséges nedvességét megőrizni.

NEGYVENESEK STRATÉGIÁJA

Ebben az életszakaszban már sokkal jobban látszanak az öregedés jelei, a bőr jelentősen veszít feszességéből és rugalmasságából, egyre több ránc jelenik meg, az arc körvonalai megereszkednek. A barackmagolajat és antioxidánsokat tartalmazó 45+ nappali krém (2289 Ft/50ml) hatékonyan ápolja, feszesebbé, rugalmasabbá teszi a bőrt, emellett az UVA és UVB szűrői megóvják a bőrt a napsugarakkal szemben is. A telítetlen zsírsavakat nagy arányban tartalmazó éjszakai krém (2289 Ft/50ml) tápláló makadámdió olajjal feszesíti és táplálja a bőrt, a benne található panthenol pedig hatékonyan regenerál.

ÖTVENESEK STRATÉGIÁJA

Az ötvenes éveink után a bőrünk rengeteg változáson esik át, az öregedés folyamata kifejezetten felgyorsul. A bőr felső rétege elvékonyodik, gyengül a megújulóképessége, sérülékenyebb, szárazabb és érzékenyebb lesz. Az Anti-Wrinkle termékcsalád 55+-os nappali kréme (2289 Ft/50ml) argánolajat tartalmaz, amely segít lassítani a bőr öregedését, a ráncok kialakulását és a bőr megereszkedését, hidratál, erősíti, emellett táplálja a bőr védekezőrendszerét. A kálcium stimulálja a bőrsejtek növekedését és megújulását, javítja a lipidek és a kollagén termelődését és ez a termék is véd az UVA/UVB napsugarakkal szemben. Az  avokádóolajat tartalmazó éjszakai krém (2289 Ft/50ml) elősegíti a bőr védekező rétegének a megújulását, amely a kor előrehaladtával egyre gyengül, a panthenol segít megőrizni a bőr hidratáltságát és támogatja az alvás közbeni regenerálódást.

Add meg a bőrödnek minden korban, amire szüksége van! 🙂