Szépségápolás

Nyár a frissesség és a szórakozás hullámán a Nivea-val

Végre itt a nyár! A régóta várt, napsütéssel, élénk színekkel, bódító aromákkal, szórakozással és végtelen lehetőségekkel teli időszak. Élvezzük a forró napokat a vízparton, a langyos éjszakákat a csillagok alatt, a frissítő koktélokat és a könnyű nyári finomságokat. Új helyeket fedezünk fel, és felejthetetlen pillanatokban osztozunk a barátainkkal.

Hagyd, hogy Téged is magával ragadjon a nyár ritmusa, de ne felejts el vigyázni magadra! Próbáld ki szuper nyári termékeinket, amelyek védik és ápolják a bőrödet és nem utolsó sorban kényeztetik az érzékeidet. A NIVEA nyári kollekciójával az idei nyár istennője leszel!

A Nap csókja

Tudjuk, hogy az arcunk érzékeny bőrét folyamatosan, egész évben óvni kell a napsugárzástól. A meleg hónapok beköszöntével, ahogy fokozatosan elhagyjuk az egyes ruharétegeket, a test többi részére is gondolnunk kell, különösen a barnulási szezon kezdetén. Míg az UV-B sugarak „csak“ égethetik a bőrünket, az UV-A sugarak mélyen behatolnak a bőr alsó rétegeibe, ahol idő előtti öregedést okoznak – károsítják a kollagénrostokat, részt vesznek a ráncok és a pigmentfoltok kialakulásában, emellett felelősek a szabad gyökök termelésében, illetve növelik a bőrrák kockázatát is. Ennek elkerülése érdekében a bőrt gondosan védeni kell, még akkor is, ha nincs közvetlen napfénynek kitéve. Tudtad, hogy az UV-sugárzás 90%-a áthatol a vékony felhőkön és 30-70%-a akkor is hatással van ránk, ha borús az ég? Az UV-sugarak akár 50%-a még árnyékban is elér bennünket, a homok pedig ezek 25%-át visszaveri. A káros sugarak elől még a víz alatt sem lehet elbújni, hiszen egy méter mélységig az UV-B-sugarak 50%-a és az UV-A sugárzás 75%-a képes hatolni.

SUN Protect & Moisture Szórófejes Naptej FF50+ – 8279 Ft/270ml, SUN Kids Hidratáló Gyermek Naptej FF50+ – 7479 Ft/200ml

A NIVEA a napozó termékek egész sorát kínálja, amelyek a kiegyensúlyozott UV-A/UV-B védelem mellett más előnyökkel is járnak, amelyeknek köszönhetően közvetlenül kiválaszthatod a számodra legjobb védelmet!

A tökéletes társ, amit mindenki szeretni fog: PROTECT & MOISTURE hidratáló szórófejes naptej FF50+. A szórófejének köszönhetően könnyen, egyenletesen alkalmazható, és nagyon gyorsan felszívódik. Vízálló és magas FF 50+ ápoló összetétele nemcsak pajzsként védi a bőrt, hanem 48 órán át hidratálja és bársonyosan puhává is teszi.

Ne felejtsd el minden kirándulásra magaddal vinni a gyermekbőr védelmezőjét – SUN Kids Hidratáló Gyermek Naptej FF50+. Az extra vízálló összetétel magas FF 50+ értékkel megbízhatóan védi még a legkitartóbb pancsolót is, ugyanakkor kellően gyengéd már 6 hónapos kortól.

Virágos ölelésben

Közeledik a nyaralás? Csak semmi pánik! A Floral Love Frissítő Tusfürdő és az Izzadásgátló Spray a Távolkelet mámorító virágillatába burkolják a bőrödet és rejtélyes messzeségbe repítenek, miközben a Floral Love Testápoló a vanília értintésével simogatja és elvarázsolja az érzékeidet.

Floral Love Tusfürdő – 1419 Ft/250ml, Floral Love Izzadásgátló Spray – 1579Ft/150ml, Floral Love Testápoló – 2199 Ft/250ml

Exotikus lüktetés

Hagyd magad elcsábítani az egzotikus gyümölcsök és a friss virágillat ellenállhatatlan kombinációjával! Az Exotic Feeling Tusfürdő és Izzadásgátló Spray megtáncoltatnak az érzéki salsa ritmusára és bársonyosan puhává és gyönyörű illatúvá varázsolják a bőrödet.

Exotic Feeling Tusfürdő – 1419Ft/250ml, Exotic Feeling Izzadásgátló Spray – 1579Ft/150ml

Gyümölcsös felfrissülés

Ébreszd fel érzékeidet a gyöngyvirág és a zöldalma friss illatával. A Fruity Delight Tusfürdő és Izzadásgátló Spray energiával töltenek fel és a végtelen frissesség élénkítő érzését kölcsönzik a bőrödnek egész nap.

Fruity Delight Tusfürdő – 1419 Ft/250ml, Fruity Delight
Izzadásgátló Spray, – 1579 Ft/150ml

A nyár illata

Milyen illata van a nyárnak? Esetleg a naptej összetéveszthetetlen illata, amely a gondtalan tengerparti pillanatokra emlékeztet? Az eredeti NIVEA SUN illatú Summer Happiness Sun Scent Tusfürdővel minden zuhanyzás frissítő tengeri fürdőzéssé válik. Inkább a citrusfélék friss illatát részesíted előnyben, amely az örömteli pillanatokra emlékeztet? A Summer Happiness Orange Tusfürdő a narancs finom illatának köszönhetően a szabadság és a boldogság érzetét kelti, míg az értékes olajok és vitaminok kényeztetik a bőrödet és megóvják a kiszáradástól. A frissítő Summer Happiness dezodorok 48 órán át nemcsak hatékonyan védenek, hanem a frissességet és energiát biztosítanak számodra.

Summer Happiness Sun Scent Tusfürdő – 1419 Ft/250ml, Summer Happiness Orange Tusfürdő – 1419 Ft/250ml, Summer Happiness Deo Spray – 1579 Ft/150ml, Summer Happiness Golyós Dezodor – 1579 Ft/50ml

Készen álltok a kényeztető nyári pillanatokra?

__