Szépségápolás

Nyár = hőség = izzadás

Nyáron a hőmérséklet gyakran harminc fok felé kúszik, ami többek között a fokozott izzadást is magával hozza. Ez a testünk számára egy teljesen természetes folyamat, mert ennek köszönhetően hűti le magát. Másrészt  viszont az izzadás nem éppen a legkellemesebb, főleg a jellegzetes szag és a nedves ruhák miatt, amelyeken gyakran foltok is maradnak. Ezeket nem csak maga az izzadság okozza, hanem gyakran azok a termékek is, amelyeket az izzadás jeleinek leküzdésére használunk.

Ha izzadásgátlót vagy dezodort vásárlunk, azt szeretnénk, hogy az 100%-ban működjön, és hosszú ideig megvédjen bennünket az izzadás kellemetlen nyomaitól. Ugyanakkor nem szeretnénk olyan foltokkal tönkre tenni a ruháinkat, amelyeket egyes izzadásgátló termékek hagyhatnak rajtuk. Jó ha tisztában vagyunk vele, hogy több tényező is okozhatja ezeket. Általában bőrfaggyú, izzadásgátló alumíniumsók és mosószer kombinációja miatt keletkeznek. De előfordulhatnak sárga foltok a ruhádon akkor is, ha nem használsz semmilyen terméket. Elég, ha a bőrlipidek szennyeződésekkel keverednek, és makacs folt máris létrejöhet.

A megoldást a NIVEA márka kínálja izzadásgátló termékcsaládjával. A hatékony Derma Active technológiának köszönhetően a NIVEA Black & White termékek akár 72 órán keresztül védenek az izzadástól és az izzadságszagtól. Ugyanakkor gyengéden ápolják a hónalj bőrét, és megakadályozzák annak irritációját. A szabadalmaztatott Anti Stains technológiának köszönhetően formulájuk nem hagy fehér nyomot a fekete és a sötét ruhákon, és megakadályozza a sárga foltok megjelenését a fehér ruhaneműkön. A spray változat nem tartalmaz szilikont, a golyós kiszerelésben nincsenek ásványi olajok. A készítmény alkoholmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt.

___