Lifestyle

Nyaralj Pesten, Budapest tengerpartján!

Felejthetelen napokat töltöttünk el a Aquaworld Resort Budapest „Nyaralj Pesten!” programjának a keretein belül, ahol rengeteg élménnyel lettünk gazdagabbak. Az elmúlt években sajnos nem engedhettük meg magunknak külföldi nyaralást, ezért folyamatosan kerestük azokat a helyeket, ahol igényes környezetben tudunk kiszakadni a mindennapokból. Már egy-egy nap kikapcsolódás is csodákra képes és szuperül fel lehet töltődni vele, ezért is szeretném megosztani Veletek a tapasztalatainkat.

szoba mix logo

Kivételesen egy éjszakát is a szállodában töltöttünk, ahol ki merem jelenteni, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb alvását vittem véghez, szuperek az ágyak, mesés a kilátás, ínycsiklandozóak az ételek és fantasztikusak a szolgáltatások. A szálloda 309 szobája közül mindenki talál a kedvére valót, ízlésesek a berendezések, minden kényelmet kiszolgálnak, emellett találunk összenyítható és családi apartmanokat is. Múltkor írtam Nektek a szuper, kisbabás Baby Wellness programjukról is, amiben tényleg minden benne van, amire egy babának és családnak szüksége lehet.

A kislányom egész nap tátott szájjal figyelte az eseményeket, találkozott a Minimax és Bongo élet nagyságú másával, a Bongo Wonderland birodalomban pedig kipróbálta az ugrálóvárat, a trambulint, a minigolfot, a lengőtekét, a snookball-t, ezen kívül részt vett a HandaBanda koncertjén, a minidisco-ban és még ajándékkokal is elhalmozta a szálloda. Amikor már nem bírta tovább a vizes kavalkádok sokaságát, akkor a Bongo Kids Club szárazföldi játszó paradicsomában töltöttük el az időnket, ahol szakképzett felügyelet mellett játszhatnak az 1-12 éves gyerekek, így akár ott is lehet hagyni őket, amíg a felnőttek csobbannak egyet.

aquaworld game mix logo

A felnőtteknek is volt bőven program, amik közül válogathattak, mi részt vettünk családi vetélkedőkön, kipróbáltuk a Segway-ést, lehetett Ferrari tesztvezetésre jelentkezni, illetve évelzhettük az Oriental Spa szuper masszázs kezelését. A vacsora és a reggeli a Duna étteremben telt, ahol számtalan gourmet finomság várt minket. A régió konyháját és a nemzetközi fogásokat ötvözve kínálták a büféasztalon a finomabbnál finomabb ételeket, de aki igazán különleges ételekre vágyott, az választhatott a Colorado Á la carte étterem szezonális menüje közül is. Napközben a fürdő területén lévő Fast &Fine Market étterem gazdag kínálatából csipegethettünk – salátabárjából egész nap lehet válogatni, de kapható még pizza, palacsinta, joghurtok és madártej is – amit a medence partján fogyasztottunk el. Sajnos a gyerekek 6 %-a, és felnőttek 2 %-a százaléka szenved ételallergiától, így a szálloda ezeket az igényeket is kiszolgálja, nekik sem kell lemondaniuk a gasztronómiai élményekről.

felnott mix logo

Manapság nem könnyű eldönteni, hogy melyik úticélt válasszuk, ami nemcsak anyagiak kérdése, hanem közrejátszik a gyerekek tűrőképessége, a biztonság és az élvezhető programok is. Nekünk már ez a pár nap is elég volt, hogy teljesen kikapcsolódjunk, hihetetlen, hogy ezt egy karnyújtásnyira, Budapest közelében élvezhettük. Kapcsolódjatok ki Ti is szuper környezetben, frenetikus programokkal, önfeledt hangulatban! Tudjatok meg mindent az Aquaworld Resort Budapest szolgáltatásairól és próbáljátok ki Ti is ezt a fantasztikus vizi paradicsomot.

aquaworld mix