Szépségápolás

Nyári beauty box

Bemutatom Nektek a Maybelline újdonságait, melyek azt gondolom, hogy nemcsak a nyári szezon kedvenc sminktermékei lesznek.

A Baby Lips ajakápolókat szerintem már ismeritek, most új taggal bővült a palettájuk, a Color Balm Crayon-nal. Ezek a trendi rúzsok, olajokkal és shea vajjal, akár 12 órán át hidratálják az ajkainkat, mellette pedig intenzív és krémes színt biztosítanak a megjelenésünknek. A természetes gyümölcsolajokkal gazdagított pigmentek azonnal az ajkainkra olvadnak, ezért hosszan tartó fényes hatást kölcsönöznek szinte egész nap. Én már próbáltam őket, szerintem az új színek is a táskámban fognak kikötni….:)

A Master fix púdert nem ismerem, ezért annál izgalmasabb, hogy kipróbáljam. Ez egy mattító, áttetsző púder, mely lágyítja, fixálja és megszépíti a bőr megjelenését. Szerintem minden nő álma ez, úgyhogy itt az ideje kipróbálni!

Végül az Isntant Age Rewind korrektort is szeretném bemutatni Nektek, mellyel könnyedén el tudjuk rejteni a sötét karikáinkat. Azt hizem éppen a legjobbkor érkezett ez az újdonság, nekem van mit elrejtenem a nemalvás miatt. A szivacsos applikátor segítségével könnyen és maszat mentesen lehet felvinni a textúrát, ami elfedi a bőrhibákat és ragyogóvá varázsolja a szemkörnyékünket.

Azt hiszem mostmár minden adott, hogy bomba formában legyek, próbáljátok ki Ti is ezeket a Maybelline újdonságokat!

https://instagram.com/p/BW-HythDAxL/