Szépségápolás

Nyári hidratálás az Yves Rocher HYDRA VÉGÉTAL újdonságaival!

Arcbőrünknek nyáron ugyanúgy szüksége van hidratálásra, sőt szerintem jobban, mint a hidegebb hónapokban, de ilyenkor célszerű frissebb, könnyebb textúrájuk krémekre váltani, amelyek azonnal beszívódnak. Az Yves Rocher Hydra Végétal termékcsaládja a legforróbb nyári napokon is tökéletes választás: a termékek hosszan hidratálják a bőrt és szinte azonnal beszívódnak. Isteni az illatuk és az állaguk is, imádja őket a bőröm!

Hydra Végétal

Az Yves Rocher alapítása óta arra törekszik, hogy egyre hatékonyabb, a Botanical Beauty® szakértelmére épülő termékeket kínáljon. A Hydra Végétal termékcsalád varázserejét az edulisz növénynek köszönheti, amelyet a francia márka bio földjein, La Gacilly-ban termesztenek. Ennek a növénynek hihetetlen hidratáló tulajdonságai vannak: vastag, háromszög alakú levelei hatékonyan képesek tárolni a vizet a sejtjeikben, fokozatosan adagolva azt. A növény leveleinek ez a vízmegkötő- és megtartó mechanizmusa hasonló a bőr hidratáló mechanizmusához, ami nem csoda, hogy felkeltette az Yves Rocher szakértőinek figyelmét.

A friss növényt ledarálják, préselve kinyerik belőle a levét, majd dekantálási eljárással szétválasztják az egyes alkotóelemeit. Tisztítás után csak a legértékesebb részek maradnak meg, majd az így kinyert edulisz sejtvizet stabilizálják. Ez a hatóanyag kerül a Hydra Végétal termékcsalád termékeibe, amelyek könnyed és friss textúrájuknak köszönhetően nagyon gyorsan beszívódnak.

Hydra Végétal

A Hydra Végétal szérum csúcsszuper, Ő már nem újdonság az Yves Rocher márka kedvelőinek, de megújult változata még nagyobb segítség lesz a bőrápolásban. Köszönhetően egy szabadalmaztatott hidratáló komplexnek a Non Stop 100 órás hidratáló szérum használatával a bőr a korábbi 48 óra helyett akár száz órán keresztül hidratált marad. A márka szakértői kétfajta, magas és alacsony molekulájú hialuronsavat kombináltak aloe verával és természetes eredetű összetevőkkel a maximális hidratáló hatásért. A végeredmény egy ultrakönnyű gél textúra, 99%-ban természetes összetevőkből.

A termékcsaládnak része még egy 48 órás hidratáló zselés arcápoló is, mely folyamatosan táplálja a bőrt, így visszaállítva a természetes ragyogását és hidratáltságát. Elérhető még egy 48 órás hidratáló krém is, mely egy igazi, nem zsíros érzetű, nyugtató krém. A krém gazdag textúrája ragyogóvá teszi a bőrt és ellátja a szükséges tápanyagokkal nappal és éjszaka is. Kedvencem még a Hidratáló szemkörnyék frissító zselé is, mely az érzékenyebb, szemkörnyéki területeket ápolja, hidratálja.

Isteni az illatuk és az állaguk is!

Az Yves Rocher mottója: kevesebb műanyag, kevesebb csomagolás a fenntarthatóságért. Ezért a szilikon-, parabén- és ásványi olajoktól mentes termékek tubusai a kupakok és a pumpák kivételével újrahasznosíthatóak és újrahasznosított műanyagból készülnek.

___