Divat

NYERD MEG a kedvenc cipődet a Skechers legújabb Street kollekciójából!

A tornacipő a világ egyik legkényelmesebb viselete, amit a különböző márkák tervezői évről évre ki is használnak. Szerencsére egyre szélesebb körben terjednek el és egyre többféle stílusban találkozhatunk velük. A korábbi cikkeimből is tudhatjátok, hogy én nagy Skechers rajongó vagyok, ezért arra gondoltam, hogy az új kollekciójuk bemutatása mellett egy kis játékra is invitállak Titeket.

Az új Skechers Street kollekciót a fiatal énekesnő és dalszerző, Camila Cabello népszerűsíti és mutatja meg a világnak.  Ezek az inspiráló lábbelik nemcsak kényelmesek, de stílusosak, divatosak is. A hazai márka nagykövete Dallos Bogi, aki saját bevallása szerint egy igazi, tornacipős lány, aki ritkán hord magassarkút. Amikor valamilyen fontos eseményre kell elmennie, az öltözékét akkor is próbálja ezekkel a lábbelikkel kombinálni. „Szerintem egy nő sportcipőben is tud eszméletlen szexi és csinos lenni. – mondta mosolyogva a népszerű énekesnő, majd hozzátette. – A Skechers az a márka, amit én is képviselek, hiszen a személyiségem is ilyen: szeretem a letisztult darabokat, de a bohém és színes modellek is közel állnak a stílusomhoz.”

Ismerkedjetek meg a kollekció újdonságaival, melyekhez természetesen menő bazárokkal is készültem. Igazából mindegyik streetstyle stílusú a cipőkhöz igazodva, de azt gondolom, hogy emellett egy kis nőiességgel is sikerült megspékelnem őket. A kedvencemmel kezdem, ahol a fehér alapokat megbolondítottam egy kis pirossal. Egy klasszikus kék farmernadrágot vettem alapul, amit egy mintás pólóval egészítettem ki. A minták inspiráltak arra, hogy a további kiegészítőkbe becsempésszem a piros vadító árnyalatát, így a táskát, a napszemüveget és a karórát is ilyen színű betétekkel válogattam össze. A klasszikus farmer és fehér póló kombinációt is könnyedén lehet csajosítani egy piros rúzzsal, ami ennél a bazárnál még hangsúlyosabb. Én imádok így öltözködni: kényelmes, csajos, mutatós…:)

Ezüst betétes cipő (926WSL) ára: 18.990 Ft, Fehér tornacipő (72532 WHT) ára : 19.990 Ft

A második összeállításomban a cipőben szereplő nőiesebb árnyalatokat helyeztem a középpontba. A tornacipő nem zárja ki a szoknyák viselését, ezért én is egy egyedibb darabot választottam a sneakerekhez. Mivel a púderes tónusokat vettem alapul, ezért ehhez igazodva válogattam össze a további kiegészítőket is, hogy így teljes legyen a szett színharmóniája. A fehér tornacipő mindig tökéletes választás, hiszen jól kombinálható bármilyen összeállítással.

Masnis tornacipő (73607WSL) ára: 19.990 Ft, Velúr betétes cipő (73480WGY) ára: 19.990 Ft, Rosé betétes tornacipő (982WTRG) ára: 19.990 Ft

Az utolsó stylingban a kékes, lilás, ezüstös árnyalatok kerültek előtérbe. Egy klasszikus szabású farmerruhát választottam, amit arany és lila betétekkel mixeltem, így egy kis játékosságot csempészve a stílusba. Ha a kedvenc cipőkben a fehér mellett további minták és színek is vannak, akkor figyeljünk arra, hogy az jól kombinálható legyen a ruhatárunkkal, hiszen így fogjuk tudni a leginkább kihasználni őket!

Velúr betétes cipő (73480WPK) ára: 19.990 Ft, Masnis tornacipő (73607WPK) ára: 19.990 Ft

Az új cipők prezentációján rólam is készült az eredeti kampánykép mintájára egy copy, így sikerült:

Ha Te is szeretenéd MEGNYERNI a kedvenc Skechers street sneaker tornacipődet, akkor a következőket kell tenned:

1.LÁJKOLD a  Skechers facebook oldalát és az ilovemom facebook oldalát, majd OSZD MEG ezt a posztomat!

2.ÍRD MEG nekem, hogy melyik a 3 Skechers márkabolt BUDAPESTEN és válaszd ki a kedvenc sneaker tornacipődet, az új Street kollekcióból!

3.Írd meg nekem blog vagy fb kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentleők vesznek részt a játékban – hogy melyiket választottad!

Még mindig szomjaztok egy kis inspirációra? Nézzétek meg a kampányvideót is: