Divat

NYERD MEG a nyár legmenőbb Havaianas papucsát!

Szerintem már mindenki ismeri a Havaianas márkát, mely a világ legkeresettebb “flip-flop” papucsait gyártja. A márka 1962 óta töretlenül hódít, ami nem is csoda, hiszen színvilágukkal, letisztult, ám vagány megjelenésükkel must have kiegészítői a nyári szezonnak. Az eredeti, brazil kaucsukból készült modellek mindegyike kényelmes, könnyű és gyorsan tisztítható. Eddig nem tudtam, de egyedisége abban is rejlik, hogy a napon hagyva nem melegszik fel, nem deformálódik, vízes lábbal belelépve nem csúszik, emellett nem vesz fel kellemetlen illatokat sem, mint az olcsóbb kategóriás termékek.
Nekem ők a kedvenceim az újdonságok közül:

A női papucsok között a színes, mintás modellek a kedvenceim, de a letisztult tónusok kedvelői is bőven válogathatnak a kollekciókból. Az idei újdonságok közül őket szemezgettem Nektek: a klasszikus fehéret azért, mert mindennel jól kombinálható, a pinkes színvilágút a nőiesebb árnyalatok kedvelőinek, illetve a khaki, beige bronzos tónusok rajongóinak a zöld mintásat.

A férfi vonalon is bőven van választék, Ők inkább a sötétebb tónusokat preferálják, ami nem is baj, hiszen így a variálhatóságuk nagyon sokoldalú. A klasszius fekete minden férfinek must have a többi modell közül pedig úgy érdemes válogatni, hogy jól párosítható legyen a ruhatárukkal.
Az idei évben nemcsak új modellek érkeztek, hanem új és kreatív szolgáltatások is. Idén már arra is van lehetőségünk, hogy egyes papucsokat különleges Swarovski “pin”-kel is díszíthetjük, melyeket magadnak kell kiválasztanod, így még személyesebbé varázsolva a kedvenc modelledet. Az enyém ilyen szépséges lett…:)
Ha Te is szeretnél nyerni egy trendi Havaianas papucsot a myBrands.hu felajánlásából, akkor csak a következőket kell tenned:
1. LÁJKOLD a myBrands és az ilovemom facebook oldalát!
2. VÁLASZD KI, hogy melyik színű papucsot szeretnéd megnyerni az összeállításaimból?!
3. ÍRD MEG nekem blog vagy facebook kommentben, hogy mit választottál és hogy azt milyen méretben szeretnéd – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban!