Szépségápolás

NYERD MEG a Rimmel EYE KIT vagy LIP KIT kollekciók egyikét!

A Rimmel legújabb limitált kiadású Eye Kit és Lip Kit csomagjaiban két-két kedvenc Rimmel sminkterméket találhattok, így akár a szemetek, akár a szátok hangsúlyozására kerül a sor, biztosan mindenki meg fogja találni a hozzá legjobban illőt!

A szemeink kiemelése egy igen fontos eszköz arra, hogy izgalmas tekintetet varázsoljunk magunknak. Sokszor nem is kell egy teljes sminket elkészítenünk ahhoz, hogy ragyogjunk, elég, hogyha a megfelelő sminktermékekkel kihangsúlyozzuk a szemünket. A Wonder Eye Kit csomagok segítségével könnyen elsajátítható akár a füstös, akár a cicás szemfestés fortélya, sőt a szemceruzával most még trendibb lesz az összhatás. A Wonder Brow Kitekkel pedig a szemöldökformázás mestere lehetsz, ami sokaknak nélkülözhetetlen a szemek kiemelése mellett. Mindegyik csomag a Wonder’full (2399 Ft) család egyik spirálját tartalmazza, használatukkal mi más is lehetne a végeredmény, mint csodásan dús és hosszú pillák!

A szemek kiemelése mellett a szánk színezésére is nagy hansúlyt lehet fektetni. Egy visszafogott smink mellett elég, hogyha egy karakteresebb árnyalatot viszünk fel az ajkainkra, mely a LIP KIT (2299 Ft) kombinációkkal tökéletesen kivitelezhető. Ellenállhatatlan kontúrozott, matt ajkakat festhetsz a Stay Matte folyékony ajakrúzs és a színben összeillő szájceruza használatával. Bársonyos hatásúak, ráadásul garantáltan csókálló, vízálló és érintésállóak! Négy klasszikus vöröses árnyalatban elérhetőek, melyekkel biztos sikert arathatunk a hétköznapi sikkhez és az ultra glamúros megjelenéshez is!

Ha Te is szeretnél NYERNI egy ilyen ellenállhatatlan EYE vagy LIP KIT-et, akkor csak a következőket kell tenned:

1.LÁJKOLD a Rimmel facebook oldalát.

2. LÁJKOLD az ilovemom facebook és Instagram odalát és OSZD MEG ezt a posztomat.

3.ÍRD MEG nekem facebook, blog vagy Instagram hozzászólásban, hogy melyiket KIT-et szeretnéd megnyerni?!