Divat

NYERD MEG a SLOGGI legújabb ZERO Feel melltartóját!

Egy szuper rendezvényen ismerkedhettem meg a SLOGGI legújabb, innovatív Zero Feel melltartóival, melyekbe nem lehet nem beleszeretni. Ez a termék Európa szerte mindenki számára elhozza a tökéletes komfort érzését, a különleges anyaghasználatnak és a kiemelkedő technológiájának köszönhetően.

A ZERO Feel különleges, újonnan szabadalmaztatott technológiával, 40-tűs kötött anyagból készül, mely szuper puha és kényelmes fehérneműket eredményez. A 360 fokban rugalmas, különlegesen sima anyag és innovatív, varrás nélküli ponthegesztés – maximális mozgásszabadságot-, és abszolút láthatatlan megjelenést biztosít még a legszűkebb ruhák alatt is. Én is kipróbálhattam egyet és elmondhatom, hogy nem szorít, nincs varrása vagy olyan címkéje, mely irritálná a bőrt vagy nyomot hagyna rajta. Egyszerűen tényleg olyan, mintha nem is lenne rajtam fehérnemű, kivételesen könnyű, puha és rugalmas az anyaga, tökéletes kényelemérzetet biztosít. Nekem külön tetszik, hogy push up-os változatban is elérhető, így a kevésbé telt keblekkel megáldott Hölgyek is bátran hordhatják. Számomra mindig problémám volt, hogy nyáron hogyan takarjam el a melltartópántot a ruhák alól, ami ezennel meg is van oldva…:)

A hazai kampányban Kiss Ramóna, Bolla Viki, Szabó Hédi és Pintér Ada is részt vettek, Ők is nagy elégedettséggel számoltak be a melltartó viseléséről. Ünnepeljük együtt az egyedi, felszabadító kényelmet, amit a ZERO Feel nyújt a sloggi első globális kampányával, melynek mottója: ’Unfasten Yourself’, vagyis szabadítsd fel önmagad a kényelmetlen melltartók szorításából!

Ha Te is szeretnél NYERNI egy ilyen szuper ZERO Feel melltartót, akkor csak a következőket kell tenned:

  1. LÁJKOLD a sloggi Magyarország facebook oldalát!
  2. ÍRD MEG nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban, ha mindkét oldaladra írsz, nagyobb az esélyed, hogy Te nyersz – hogy Téged mi befolyásol egy melltartó megvásárlásánál?!