Lifestyle

NYERD MEG az Air Wick legújabb Freshmatic automata légfrissítő sprayt!

Az otthonunk rengeteg törődést igényel ahhoz, hogy nap, mint nap jól érezzük magunkat benne. A rendrakás és takarítás mindennapos feladat, ám vannak olyan észrevétlen “segítőtársak”, melyek segítségével még hangulatosabbá varázsolhatjuk azt. Egy-egy jól megválasztott kiegészítő vagy akár egy illat is segíthet abban, hogy megadjuk egy helyiség hangulatát. Én már régóta használok különböző légfrissítőket, melyekkel üdébbé varázsolom a lakás egy-egy szobáját, így a legújabb Air Wick Freshmatic automata légfrissítő spray-t is ki kellett, hogy próbáljam, mely már Pure változatban is elérhető!

Nagyon tetszik a letisztult formatervezése, hiszen így bármilyen dizájnhoz jól passzol, arról nem beszélve, hogy nem csak a polcra lehet felhelyezni, hanem akár a falra is felakasztható. A formás külseje természetesen csak egy ok a választáshoz, számomra fontos az is, hogy milyen az adagolása, az illata és mennyire takarékos.

A Pure légrissítő készülék három illaterősség fokozattal rendelkezik, hogyha a legalacsonyabban használjuk, akkor akár 60 napig is kitart, ami a tapasztalatom szerint szuper, de ha intenzívebb illatélményt szeretnénk, akkor természetesen magasabbra is állíthatjuk. Az illatot mi választjuk meg, kapható: Tavaszi szellő és Cseresznyevirág utántöltőkkel. A finom illatok mellett még a kellemetlen szagokat is semlegesíti, szóval duplán hatékony.

* Legalacsonyabb fokozaton használva.

Szeretném 3 olvasómat megajándékozni a legújabb Air Wick Freshmatic automata légfrissítő spray-jel, amihez a következőket kell tenni:

1.LÁJKOLD az ilovemom facebook oldalát és ezt a posztot!

2.ÍRD MEG nekem facebook vagy blog kommentben – kizárólag az ilovemom oldalain kommentelők vesznek részt a játékban – hogy Te melyik illatot próbálnád ki szívesen?!

Ugye milyen mutatós?