Divat

NYERD MEG AZ ECCO Soft 1 luxusbőr tornacipőjét!

Tudjátok, hogy mindig aktívan kampányolok a kényelmes, egészséges és stílusos lábbelik mellett, melyek viselése merőben meghatározhatja a mindennapos kedélyállapotunkat és mellyel nyomatékot tudunk adni a megjelenésünknek. Most egy a ’80-as években megálmodott ECCO luxusbőr tornacipőre szeretném felhívni a figyelmeteket, melynek a lényege a klasszikus forma újragondolása és a maximális kényelem kivitelezése volt.

Természetesen ehhez a cipőhöz is készültem egy kis stílustanácsadással, melyekkel azt szeretném szemléltetni, hogy egy tornacipő viselése nem feltétlenül jelenti azt, hogy a megjelenésünknek is sportosnak kell lennie. Egy elegánsabb és egy bohémebb stylingot állítottam össze Nektek:

Ehhez a letisztultabb bazárhoz kétféle színt kombináltam, ami a cipőben is benne van, ez a bézs és a fehér. A ruhák szabása is visszafogottabb, ezért így látványosabban tudjuk elérni az elegánsabb megjelenést. A cipő vajpuha felsőrésze harmonikusan egybeolvad a hihetetlenül hajlékony egykomponensű talppal, így biztosítva tökéletes kényelmet a lábunknak, nem mellesleg a kinézetünknek is.

Nézzük a bohémebb szettet, ahol egy színesebb, bordó színű modellt választottam. A ruháknál itt is meghagytam a nőies fazonokat, csak a színekkel bolondítottam meg az egységet. Egy stílusos tornacipőt ruhával és szoknyával is lehet hordani és mellé jól kell megválasztani a kiegészítőket, hogy azok is összhangban legyenek egymással. Itt is az a lényeg, hogy a kényelmes cipő mellé egy kényelmes, de csinos outfit-et viseljünk.

Ha Te is szeretnél NYERNI egy ilyen luxusbőr ECCO tornacipőt, akkor csak a következőket kell tenned:

  1. LÁJKOLD az ECCO Shoes Facebook oldalát!
  2. VÁLASZD KI az ECCO weboldaláról, hogy melyik szín tetszik a legjobban!
  3. ÍRD MEG nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy melyiket választottad!