Divat

NYERJ 15.000 Ft értékű C&A ajándékutalványt!

Én már teljesen elvesztem a tavaszi újdonságok között, idén is rengeteg izgalmas fazon és egyedi stílus közül fogunk tudni válogatni. Egy szuper játékkal egybekötve szeretném Nektek bemutatni a C&A újdonságait, melyeket három nagy csoportba válogattam össze Nektek:

Hozzám legközelebb a BOHÉM világ áll, melyben szinte minden megengedett, nincsenek korlátok, igazából minden mindennel párosítható, természetesen az ízlésesség határain belül. Ebben a stílusban válogathattok hímzett farmerek, mintás felsők és ruhák, feliratos és hímzett kiegészítők között, melyek közül akár már egy is elég ahhoz, hogy megbolondítsuk a megjelenésünket, mindig az összhatás a lényeg.

A LETISZTULT fazonok kedvelőinek is szemezgettem. Ezek a ruhadarabok önmagukban is mutatósak, hiszen az egyszerűségük mellett vagy az anyaghasználatuk vagy a szabásvonaluk kelt izgalmas megjelenést. Idén nagy hangsúlyt kapnak a harangszerű újjrészek, a bővebb fazonú nadrágok és A vonalú ruhák. Őket jól lehet variálni izgalmasabb kiegészítőkkel is, csak a színharmóniára kell törekednünk!

VIRÁGOS minta minden szezonban visszatérő trend , így idén sem maradhatnak ki az új kollekciókból. Ezek a ruhadarabok már önmagukban dominánsak, így érdemes őket visszafogodtabb kiegészítőkkel kombinálni. A márka kínálatában válogathatunk, kalapok, selyemruhák, áttetsző kardigánok, szoknyák, pamut felsők, illetve kiegészítők között is.

Ha szeretnél Te is 15.000 Ft értékű ajándékkártya formájában válogatni a C&A tavasz/nyárii kollekciójából, akkor írj meg nekem fb vagy blog kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – legalább 3 termékmárkát, ami kapható az üzletükben!