Divat

NYERJ 50.000 Ft-os Rinascimento vásárlási utalványt!

Egy nő ruhatárát nem lehet elégszer újragondolni és frissíteni, pláne, ha szezonváltásról van szó. Az új trendek mindig izgalmas fazonokkal, változatos mintákkal, egyedi textúrákkal lepik meg a divat iránt rajongókat, ami természetesen idén sem maradt el. Az olasz divat szerelmesei biztosan ismerik a Rinascimento márkát, melynek kollekciói minden korosztály számára igényes és egyedi stílust kölcsönöznek.

A sajátos megjelenés többféle ruhával és kiegészítővel is kivitelezhető, hiszen a casual kategóriába akár egy bőrnadrág szőrme mellénnyel vagy egy bőrszoknya mintás felsővel is belefér. A márka új kollekciójában hangsúlyosak a kötött darabok, melyeket egyedi szabásvonalakkal és nőiesebb formában keltettek életre. Nagyon kedveltek a szövet mellények, illetve a selyem és a bőrök mixelése is. A klasszikus vonalvezetésű ruhákat, egyedi mintákkal bolondították meg, melyeket plisszírozott kabátokkal kombinálnak. A ceruza szoknyák és nadrágok még mindig nagyon kedveltek, akár masnis blúzokkal, akár printelt felsőkkel párosítva is.

A budaörsi Fashion Trend Centerben lévő Rinascimento üzletben a saját márkák mellett elérhetőek még a Imperial, Please és egyéb kíváló minőségű olasz brandek is, melyeket szuperül lehet kombinálni, de önmagukban is nagyon mutatósak. Idén is csak a képzeletünk szabhat határokat az egyedi megjelenésünknek, de az biztos, hogy az ehhez megfelelő ruhákat és kiegészítőket a márka üzletében biztosan megtaláljátok!:)

Ha szeretnél Te lenni az a szerencsés, aki megnyeri az 50.000 Ft értékű Rinascimento vásárlási utalványt, akkor a következőket kell tenned:

1.KÖVESD a Rinascimento Fashion Trend Center facebook és instagram oldalát!

2.KÖVESD az ilovemom facebook és instagram oldalát!

2.TAGGELD be a facebook vagy instagram posztom alá kommentben egy barátnődet, akinek szívesen ajánlanád a márkát!

A játék vége: 2019.11.10., este 20:00. Eredményhirdetés: 2019.11.11.