Gyerek

NYERJ Belle and Boo ajándékcsomagot a Ceruza Megapapírtól!

Ennek a kedves kislánynak Belle és a nyuszijának Boo megálmodója egy angol hölgy, Mandy Sutcliffe. Angliában egy egész kollekciót épített fel belőle, a gyerekruháktól kezdve a bútorokig. A Ceruza Megapapír üzleteiben a képeslapoktól kezdve, a csomagoló papíron át, ajándék kísérő kártyák, ceruzák, tollak, írószer szettek és ajándék dobozok formájában elérhető!

b and b.jpg

Én már beszereztem egy pár ilyen szépséget, nekem Ők a kedvenceim:

Ceruza és Golyóstoll – 1250 Ft és 2250 Ft/db

Egy ilyen logós nyuszival díszített ceruza vagy toll mindig szép kiegészítője az íróasztalnak, a gyerekek nagyon szeretik és ajándékba is szuper!

ceruza okok.jpg

Levelező szett – 4990 Ft

A modern informatikai felszerelések mellett meg kell tanítanunk a gyermekeket a klasszikus levelezési hagyományokra is. Egy ilyen gyönyörű szettel ez élménnyé válik, hiszen a 16 íves vonalas levélpapír, a 16 mintás boríték, a 8 db képeslap mellett még 14 db matrica is segíti a díszítést!

levelező ok.jpgSzínező szett – 3990 Ft

A gyerekek nagyon szeretnek színezni, ha beleszerettetek Belle és Boo kedves figuráiba, akkor ez a színező is a kedvencetek lesz, melyben 24 db A/5-ös színezhető kép, grafitceruza, hegyező, radír és egy 6 db-os mini színes ceruza készlet található. Nemcsak magadnak, hanem ajándéknak is tökéletes!

szinező ok.jpgNyomda készlet – 2250 Ft

Gyerekkormomban az egyik kedvenc elfoglaltságom volt a nyomdázás! Kreatív, lehet vele „pacsálni”, színezni, díszíteni , egy tökéletes délutáni program. Ajándékokat, üdvözlő kártyákat és képeslapokat is lehet vele díszíteni!

nyomda ok.jpgÜdvözlő kártya – 990 Ft

Egy születésnap, névnap és köszöntés sem telhet el egy szép képeslap nélkül, ezek az üdvözlőkártyák szöveg nélküliek, borítékkel együtt kaphatóak, így csak arra várnak, hogy megtalálják a szerencsés ünnepeltet! Ha egy képkeretbe foglaljátok akkor is nagyon mutatósak a gyerekszobában!

képeslap ok.jpg

Csomagolópapír – 650 Ft

Csomagolásra, díszítéshez és képkeretbe is nagyon mutatósak ezek a csomagolópapírok, melyek 50×70 cm-es méretűek, környezetbarát, újrafeldolgozott papírból készültek…Légy kreatív!

poszter ok.jpg

Írószer készlet – 1650 Ft

Kicsi, praktikus és nagyszerű ajándék ez a szett, mely egy 18 cm-es vonalzóból, egy grafit ceruzából, egy radírból és egy hegyezőből áll!

3412.jpg

Ha szeretnél NYERNI egy Belle and Boo meglepetés csomagot, akkor írd meg nekem a Ceruzamegapapír weboldaláról blog vagy fb kommentben – csak az ilovemom oldalán kommentleők vesznek részt a játékban – hogy melyik a kedvenc kollekciód!

Ha tetszik a blogom,akkor kérlek OSZD MEG a barátaiddal, hogy minél több emberhez eljussanak a posztjaim! 🙂

A játékban való regisztrációval automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!