Gyerek

NYERJ Családi belépőt a TROPICARIUM-ba!

tropicarium.jpgVonz a víz alatti ismeretlen világa? Megismernéd a cápákat és a piranjákat? Felfedeznéd a trópusi erdőt és az aligátorokat? Csodálnál színpompás madarakat, ugráló selyemmajmokat? Meglesnél kaméleonokat, teknősöket, pókokat, skorpiókat? Imádod a kalandokkal teli kirándulásokat?

….még nem jártál a TROPICARIUM-ban?

Akkor ezt az állatkertet Neked találták ki, ahol az egymást követő termekben kedvedre barangolhatsz és fedezheted fel a legizgalmasabb élőlényeket!

Ha egyedi élményt szeretnél gyermekednek, akkor Neked találták ki az egyedi születésnapi összejöveteleket, ahol 3 órán keresztül szórakoztatják és kápráztatják el a vendégeket egy játékos idegenvezetés és egy jól szervezett meglepetés keretében!

capa 06.jpg

Nyitvatartás: minden nap 10:00-20:00-ig

Belépők: Felnőtt (18-62 év) 2300 Ft, Gyermek-Diák-Senior (4-18év) 1600 Ft, Gyermek-Hallgató 1900 Ft, 4 éves kor alatt INGYENES!

MOST NYERHETSZ egy családi belépőt, ha blog vagy fb kommentbencsak az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – megírod a www.tropicarium.hu weboldaláról, hogy hány méteres a cápáknál található látványalagút?

Sok sikert a játékhoz, ha tetszik a blogom, akkor kérlek, hogy népszerűsítsd egy megosztással, hogy minél több emberhez eljuthassanak a posztjaim!:)

A játékban való regisztrációval automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!