Gyerek

NYERJ egy élethű RoboAlive T-rex dinót karácsonyra!

Most a fiús Anyukákat szeretném elvarázsolni a Robo Alive interaktív játékaival! A kollekcióban a T-rex a legkirályabb újdonság, de találkozhattok gyíkkal, kígyóval és pókkal is…:) Ezekkel az élethű állatkákkal könnyű lesz ijesztegetni a szülőket és a barátokat is, mert pont úgy mozognak, mint az igazi társaik: sziszegnek, harapnak, támadnak, szóval elég vagányak!

Az interaktív robot T-rex sárga és zöld színben kapható (6290 Ft). Élethű járásához és a mozgó állkapcsához félelmetes üvöltés is társul és a szeme is, mintha eredeti lenne. Engedjétek szabadjára a fantáziátokat és indulhat a Jurrasic Park otthoni járata…:)

Nekem lányaim vannak, ezért remélem nem fogok ilyen cuki pókokkal összefutni a lakásban (2690 Ft). Ezek a kúszó kis apróságok testközelből keltik életre a nyolclábú szörnyetegeket! Apró, szinte láthatatlan kerekek segítségével róják a köröket, melyek a hasa alján találhatóak, szupergyorsak, így szinte észrevétlenül jutnak el egyik sarokból a másikba. Velük szerintem az egész családra ráhozhatják a gyerekek a frászt, éljenek a Spiderman-ek.

Ebben a “cuki” kis kollekcióban gyíkokkal (6750 Ft) és kígyókkal (5790 Ft) is találkozhattok, így nehéz lesz kiválasztani, hogy melyik legyen a gyerekek legfélelmetesebb játszópajtása. A kígyó sziszeg és nyújtogatja a nyelvét, a gyík pedig gyorsan szalad és támadásra készen mozgatja a fejét. Jó hír, hogy a játékok érintésre kikapcsolnak, így nem fogjuk egész éjszaka figyelni az ajtót, hogy melyik állatka fog meglátogatni minket.

Ha Te is szeretnél NYERNI a fiadnak vagy barátodnak egy ilyen menő RoboAlive T-rex újdonságot a Játéksziget felajánlásából, akkor csak a következőket kell tenned:

1.LÁJKOLD a Játéksziget és az ilovemom.blog.hu facebook oldalát!

2.ÍRD MEG nekem blog, fb vagy insta kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy kit szeretnél megajándékozni ezzel a menő játékkal?!

A fenti RoboAlive játékokat a Játéksziget üzletében vagy online webshopjukból is meg tudod vásárolni! Készen állsz a félelmetes jövőre?