Divat, Lifestyle

NYERJ egy szuper kismama vagy szoptatós Carriwell fehérneműt!

Eljött az ideje, hogy összefoglaljam Nektek a terhességi és szoptatós fehérneműkről és kiegészítőkről szerzett tapasztalataimat, mert nagyon utánajártam a témának. Aki már volt várandós az tudja, hogy ebben az időszakban nemcsak a speciális kismama ruhák szükségszerűek, hanem a ruhák alatti fehérneműk megfelelő kiválasztása is. Szerencsére rengeteg termék áll a rendelkezésünkre, amik közül összeválogattam a szerintem leg praktikusabbakat:
2017-02_nora_carriwell_1200x700_jav12Kezdjük a várandósság alatti fehérneműkkel, melyeknek speciális kialakítása úgy kell, hogy biztosítsa a megfelelő tartást a folyamatosan változó és érzékeny idomainknak, hogy közben védelmet is nyújtson azoknak. A Terhességi melltartó (4490 Ft) mindennapos viseletre alkamas, varrás nélküli kialakítása lehetővé teszi azt is, hogy éjjel és nappal is viseljük. Ezt a nagyobb mellű Hölgyeknek ajánlom, én egy Varrás nélküli hastartó toppot (7900 Ft) hordtam, mely maximális kényelmet és védelmet nyújtott a számomra. Ha követitek a blogomat, akkor már olvashattátok, hogy nekem elég korán kezdődtek a fizikai fájdalmaim, ezért szinte végig hordtam Hastartó női alsót (5190 Ft ) és mellé Kismama hastartó övet is (4490 Ft), melyekkel szuperül tudtam stabilizálni a derekamat , ami a tartásomon is segített. Hasonló még a Szabályozható hastartó pánt is (4490 Ft), mely szintén a terhesség alatt fellépő hát- és derékfájdalom csökkentésére szolgál. A hűvösebb idő miatt a kismama leggings (9990 Ft) is az egyik kedvenc kiegészítőm volt, amit ruhával is hordtam, de hűvősebb időben harisnáyra is rávettem.

2017-02_nora_carriwell_1200x700_jav13

Az előző terhességemnél már megtapasztaltam, hogy melyek a legfontosabb fehérneműk a szoptatás alatt, ezért a kedvenceimmel kezdem a termékek bemutatását. Nekem az egyértelmű best of a Varrás nélküli párnázott szoptatós melltartó (9990 Ft) – ez a fazon kapható párnázás nélkül is (8590 Ft) – melynek kivehető szivacspárnái tökéletes tartást és szép formát biztosítanak a melleknek, emellett diszkrétek, kényelmesek a melltartóbetétekkel együtt is és nagyon praktikusak a kisbababák etetésénél. A melltartók esetében választhatunk még Varrásnélküli gélmerevítős szoptatós melltartót (12.490 Ft) vagy Organikus pamut varrás nélküli szoptatós melltartót (9990 Ft) vagy csajosabb kivitelben Csipkés szoptatós melltartót (6290 Ft), illetve Microfibre csipkés szoptatós melltartót (9990 Ft) is. Van választék bőven…:)

2017-02_nora_carriwell_1200x700

Sok hölgy nem tulajdonít a szülés utáni hasleszorító termékeknek nagy jelentőséget, pedig higyjétek el, hogy rengeteget számít az alakunk visszanyerése érdekében, illetve abban is, hogy a belső szerveink minél előbb visszataláljanak a helyükre. Ezeket a termékeket napi szinten csak mértékkel, az első napokban csak egy pár órát szabad hordani, hogy a hasizmaink is újra feléledjenek és dolgozzanak. A szoptatós melltartók mellé én választottam egy Hasleszorító szoptatós top-ot is (9990 Ft), melynek alsó része egy erősebb szövésű mikrofíber anyagban folytatódik, ami gondoskodik arról, hogy melegen tartsa a derekunkat, illetve segít a megnyúlt hasi szöveteinknek vissznyerni az eredeti feszességüket. A top mellett választhatunk Szülés utáni hasleszorító női alsót (4990 Ft), de lehet kapni külön egy Organikus pamut haskötőt is (12.490 Ft), mely puha anyagának köszönhetően a császármetszés után is kényelmesen viselhető és az előző termékekhez hasonlóan segít visszaállítani a has szöveteinek eredeti formáját, tartást biztosít, formázza a derekat, karcsúbb hatást nyújt.

2017-02_nora_carriwell_1200x700_jav14

Igyekeztem átfogóan átadni Nektek az összes Carriwell termék előnyeit , remélem, hogy sikerül kiválasztanotok a számotokra is legmegfelelőbbet! Egy szerencsés olvasóm meg is nyerheti a kedvencét, amihez a következőket kell tennie:

  1. LÁJKOLD a Carriwell Hungary facebook oldalát!
  2. VÁLASZD KI a Carriwell márka webshopjából, hogy melyik fehérneműt szeretnéd megnyerni
  3. ÍRD MEG nekem facebook vagy blog kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy melyik a kiválasztott terméket, amit meg szeretnél nyerni!