Divat, Lifestyle

NYERJ egy szuper trendi Reisenthel bevásárlótáskát!

Az első napsugarakkal megérkezett a Reisenthel legújabb kollekciója is, melyben idén is sok szép új és változatos mintával találkozhatunk. A márka igen nagy figyelmet fordít a technológiai újításokra, melynek elsődleges szempontja a praktikusság és a környezetvédelem. Ismerjétek meg az újdonságokat, melyek közül most egy szerencsés olvasót meg is szeretnék ajándékozni.

A személyes nagy kedvencem a FLORAL 1 minta, melyről egyből a frissesség, boldogság, önfeledt pillanatok jutnak az eszembe. Építs be egy ilyen különleges kiegészítőt a mindennapjaidba, hogy a segítségével vidám hagulatban teljen a mindennapi teendők elvégzése.

A vizparti kalandok és a vitorlázás önfeledt világa ihlette a SPECIAL EDITION NAUTIC kollekciót, melynek kék/piros színvilága tökéletesen illeszkedik a nyaralások hangulatához. Ebben a kollekcióban is sokféle fazon elérhető, érdemes szemezgetni a teljes repertoárból!

A márka törekvései között nemcsak a dizájn és a praktikusság elsődleges szempont, hanem a környezettudatosság is. Legújabb RE-SHOPPER1 bevásárlótáskái 11 műanyag palack felhasználásából készülnek. A táska egyedi formatervezésének köszönhetően igazán stílusos, emellett belső kialakításának miatt nagyon praktikus is. Használd bátran bevásárláshoz vagy akár sportoláshoz, mindenhol megállja majd a helyét!

Télen és nyáron is fontos az élelmiszerek megfelelő hőmérsékleten tartása. A márka ISO termékcsaládját, a thermo kialakításuknak köszönhetően kifejezetten ételek és italok tárolására fejlesztették ki. A Coolerbag, Thermocase, Foodbox, Lunchbag, Carrybag ISO kiegészítőkkel stílusosan és az optimális hőmérsékleten kivitelezheted az élelmiszerek szállítását.

Szeretném egy kedves olvasómat megajándékozni egy különleges FLORAL1 mintás CARRYBAG bevásárlótáskával! Ha Te szeretnél a szerencsés lenni, akkor nincs más dolgod, mint:

1.KÖVESD BE a Trend-Design és az ilovemom blog facebook oldalát!

2.KÖVESD BE a Trend-Design webüzlet és az ilovemom instagram oldalát!

3.TAGGELD BE a poszt alá két barátnődet, akiknek szívesen ajánlanád a termékeket! Kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban.

A játék vége: 2020.05.10. 20:00, eredményhirdetés: 2020.05.11 09:00. A játék nyertesét a social media felületeimen, a poszt alatt fogom kihirdetni és üzenetben értesíteni!:)