Gyerek

NYERJ páros belépőjegyet a Játéksziget 25 éves szülinapjára!

A kedvenc játékboltunk, a Játéksziget október 14-én ünnepli a 25 éves születésnapját a budapesti Lurdy Moziban. Szines és folyamatosan megújuló termékpalettájukban a legkisebbektől a legnagyobbakig, minden korosztály megtalálhatja a saját kedvencét. Mi ott vásároltuk a baba-, majd az ovis játékainkat is, de inspiráló a kisiskolás és tinédzser részlegük is, amit biztosan fel is fogunk fedezni. 🙂

A Játéksziget csapata folyamatosan arra törekszik, hogy minden vásárlója elégedetten távozzon az üzletből; ki azért, mert segítettek neki megtalálni a legmegfelelőbb játékot, ki azért, mert megmutatták neki a legjobb akciókat, ki azért, mert elmagyarázták neki a legújabb játékok működését, használatát, vagy egyszerűen csak azért, mert hasznos információt, tanácsot kaptak. A Játéksziget országszerte 9 üzletet üzemeltet; Budapesten a Móricz Zsigmond körtéren, a Westend, az Árkád 2, a Mammut 2, a Hegyvidék, Pécsett és Győrben az Árkád, Debrecenben a Fórum, Egerben pedig az Agria Park bevásárlóközpontokban.

A születésnapi bulijukra nagyon izgalmas programokkal készülnek. Találkozhatsz Balukával és Dani Channellel, lesz játékteszt Dáviddal. Megnézheted az Aprólábak című filmet, versenyezhetsz egy igazi Carrera versenypályán és kipróbálhatod a Bug Attack bogárlövészetet is. Lesz még Glitza csillámtetkózás, arcfestés, megmozgatják az agytekervényeket társasjátékozással, és fellép a Kicsi Gesztenye Klub is!
A születésnapi rendezvény legtöbb programja mindenki számára ingyenes, azonban azok, akik belépőjeggyel rendelkeznek, részt vehetnek a zártkörű Kicsi Gesztenye koncerten és az Aprólábak című animációs film vetítésén. Belépőjegyet venni külön nem lehet, csak sorsolás útján lehet hozzájutni. 

Hogyan tudsz jegyet nyerni a szülinapi rendezvényre?:
Taggeld be az ilovemom facebook posztja alá, hogy melyik családos barátodnak ajánlanád a rendezvényt?! A kommentelők között 5 db páros belépő talál majd gazdára. Eredményhirdetés: október 11-én.

– Keresd fel a Játéksziget Facebook oldalát, ahol minden nap egy újabb játékkal várnak, és minden nap sorsolnak egy újabb nyertest.