Lifestyle

NYERJ shopping trip-et Lakatos Márkkal és 200.000 Ft zsebpénzzel!

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekem rengeteg kedvenc ruhadarabom van, amik közül egy-kettő viselésére igen nehezen szoktam rávenni magam, mert annyira féltem őket. Oké, de kérdem én, hogy akkor minek vesszük meg őket? …hogy a szekrényben álljanak?

Az Ariel kutatása szerint a nők 73%a inkább nem hordja a kedvenceit, mert attól tartanak, hogy foltosak lesznek.  Régebben nem voltak csúcsszuper, specifikus folteltávolító mosószerek, de szerencsére mára ez már megváltozott. Az Ariel #viseldbatran kampányában a legérzékenyebb, legszebb, legkedvencebb rucid viselésére buzdítanak, méghozzá azzal, hogy a szerencsés egy shopping trip-et nyerhet Lakatos Márkkal és 200.000 Ft zsebpénzzel! Én tudnék mit választani, gyertek játszunk…:)

Képzeljétek el, hogy a kampányhoz kapcsolódóan Lakatos Márk és az Ariel csapata nekem is választott egy személyre szabott ruhát, ami igazán telitalálat lett. A stílusa és különleges vállszabása miatt szuperül lehet ékszerezni, ezért bár be is stylingoltam az egyik szuper nyári nyakláncommal! Köszönöm ezt a kreatív ajándékot!

Neked hogy tetszik?

http://instagram.com/p/BVY_kDFjS0-/