Szépségápolás

Oceans Edition – a tengerparti szellő érintése

Egy újabb izgalmas tengerparti kaland veszi kezdetété a Love Beauty & Planet márkánál, akik küldetése, hogy Földünket a lehető legkisebb mértékben terheljük. Termékeiket természetes és etikus gazdálkodásokból származó olajokkal és kivonatokkal gazdagítják, emellett flakonjaik 100%-ig újrahasznosított anyagokból készülnek.

Oceans Edition kollekció

A kollekció különlegessége, hogy mindhárom termék speciális, 100%-ban óceánparti hulladékból készült flakonba kerül. A hulladékot – ami flakonokként kel új életre – Ázsia tengerpartjainak 25 km-es vonzáskörzetében gyűjtik össze. Mivel az újrahasznosítás gyakorlata országonként és sokszor országokon belül is eltérő, a kormányok, az NGO-k és a cégek komoly összefogására van szükség, hogy egy új, fenntarthatóbb infrastruktúrát alakíthassanak ki és az újrahasznosítást népszerűsítsék. Az óceánparti hulladék újrafeldolgozása és hasznosítása olyan ügy, amin partnereikkel együtt dolgozhatnak annak érdekében, hogy csökkentsék ökológiai lábnyomunkat a bolygónk érdekében.

Te is imádod, ahogy a sós tengerparti fuvallat megcirógatja a hajad? Én igen és az új termékcsalád megalkotásakor éppen ezért gazdagították az új termékeket egy olyan fantasztikus összetevővel, mint a tengeri alga. Tudtad, hogy ez a növény antioxidánsokat tartalmaz és magas a fehérje- és vitamintartalma? Hogy igazán frissítő legyen az összhatás, mindezt megkoronázták egy csodásan friss eukaliptuszillattal is.

  • Love Beauty & Planet Marine Moisture sampon minden hajtípusra

Tapasztald meg a kényeztető hajápolást az eukaliptuszillatú Marine Moisture samponnal, mely tengerialga-kivonatot, organikus kókuszolajat, valamint növényi alapú tisztító összetevőket tartalmaz. Segít védeni, simává, bársonyosan puhává tenni hajad, gyengéd a fejbőrhöz és festett hajon is alkalmazható. (Javasolt fogyasztói ár: 1999 Ft/400ml)

  • Love Beauty & Planet Marine Moisture hajbalzsam minden hajtípusra

A Marine Moisture balzsam, ami szintén tengerialga-kivonatot, eukaliptuszillatot és organikus kókuszolajat tartalmaz, segít ellenállóvá tenni, ápolni és selymes tapintásúvá varázsolni a fürtjeidet. Kondicionáló összetevői növényi alapúak. (Javasolt fogyasztói ár: 1999 Ft/400ml)

  • Love Beauty & Planet tusfürdő Wave of Hydration

Ugorj fejest a hidratáltságba! A 92%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó Wave of Hydration tusfürdő segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, felfrissíteni és puhává tenni azt. (Javasolt fogyasztói ár: 1899 Ft/400ml)

Készen állsz a tengerparti kalandozásokra?

___