Lifestyle, Szépségápolás

Önbarnítás felsőfokon a Dove Summer revived termékeivel!

A nyári bikinis szezon előtt a nők eléggé be szoktak pánikolni, hiszen a tökéletes bikini levadászása mellett, csúcsszuper formában is kell lendülniük, hogy a lehető legjobb beach body-s attitüdjüket hozzák. A napbarnított bőr sokat szokott segíteni abban, hogy jól érezzük magunkat a vízparti strandokon, aminek az elérése szokszor hetekbe telik a napfürdőben. DE ha időben el szeretnénk érni a megfelelő színünket, akkor szuper önbarnítók is segíthetnek, hogy a megfelelő árnyalatban tündököljünk, ehhez szeretnék most Nektek néhány DOVE terméket ajánlani.

Személyes kedvencem az Önbarnító testmousse, mely segítségével csupán néhány nap alatt tengerparti barnaságot érhetünk el. Az Active Moisturisation technológiájának köszönhetően selymesen puha bőrt és hosszan tartó ragyogást biztosít. Az önbarnító testhabot egy kesztyű segítségével lehet egyenletesen, körkörös mozdulatokkal eloszlatni a bőrön, majd elmaszírozni a kívánt testfelületen. Kétféle árnyalatban is kapható, így a meditterán bőrtípussal rendelkezők már választhatják a sötétebb tónust is. Én már aktívan használom, isteni az illata, jól kenhető, könnyen felszívódik, csíkmentes árnyalatot eredményez és már alakul a tengerparti színem is!:)

A másik kedvelt termék a Derma SPA Summer Revived Önbarnító Testápoló, melyet szintén erre a célra fejlesztettek. A formuláját Cell-Moisturisers™ hatóanyagunkkal gazdagították, mely kulcsfontosságú hidratáló komponenseket tartalmaz. A természetes magvak préselt olajából nyert összetevőt egyesítették gyengéd barnító anyagokkal, így létrehozva egy kényeztető önbarnító testápolót, amely ragyogóvá és hidratálttá varázsolja bőrt. Érzékeny bőrűek is használhatják a terméket, illetve ez is elérhető világosabb és sötétebb bőrtónusokra is.

Természetesen a fényvédők használata így is kulcsfontosságú, de az önbarnítók segítségével nem kell hófehér bőrrel nekivágnunk az első nyaralásoknak!:)

___