Szépségápolás

Önbarnítás felsőfokon

Akik már az első napsugarak érkezése előtt szeretnek barnított bőrtónussal tündökölni, azok előszeretettel vesznek igénybe különböző önbarnítokat. Sokféle terméket kipróbáltam már ebben a kategóriában is, ezért bátran kijelenthetem, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket választjuk. Valamelyiket nem lehet rendesen elkenni, valamelyiktől sárga lesz a bőrünk, illetve vannak olyanok is, amelyeknek egyáltalán nem finom az illatuk. A PHYT’S természetes összetevőkből álló napozós termékcsaládjából próbáltam ki a Voile Doré – Hidratáló önbarnító krémet, melyet arcra és testre is lehet alkalmazni és mely igen ígéretesnek bizonyult, legalábbis számomra.

PHYT'S

A tökéletes fedés elérése érdekében célszerű néhány lépést betartani, melyeknek köszönhetően ápolt és természetes megjelenést kaphatunk. Vegyük például a lábakat, melyek a harisnyás időszak után igencsak fehér tónusúak. Ha szeretnél nekik üde és természetes színt varázsolni, akkor ezeket a lépéseket ajánlom:

A Gommage Corporel egy enyhén habzó bio testradír gél zselé sárgabarack őrleménnyel. Gyengéden, mégis hatásosan távolítja el az elhalt hámsejteket, miközben pedig illóolajok – narancs, levendula, pálmarózsa – segítségével puhítja és nyugtatja a bőrt. A peeling után elképesztően sima lesz a bőr, ami egy tökéletes előkészítés az önbarnító felviteléhez.

A csodás barnulást a Voile Doré hidratáló önbarnító kréme fogja biztosítani, mely ahogy korában is írtam testre és arcra is alkalmazható. Könnyen felszívódik, nem fogja össze a ruhát és sokkal enyhébb illata van, mint bármelyik másik önbarnítónak. Tápláló, aktív összetevőinek köszönhetően azonnal selymes és sugárzó lesz a bőrünk. A természetes hatóanyagok között olyan összetevők lapulnak, mint a borsmenta hidrolátum, E-vitamin, hofa, pálmarózsa, levendula, szezám-, napraforgó-, és jojobaolaj. A kívánt bőrszín eléréséhez többször is használhatjuk, de egy felvitel után érdemes néhány nap szünetet tartani.

Kellemes barnulást kívánok Nektek!:)

___