Divat

Őszi cipőtrendek a Deichmann-tól

A 2020-as őszi trendekben a vagány, laza eleganciáé lesz a főszerep. A tervezők a cipődivatban pont ezért egyértelműen a bakancsokat helyezték a fókuszba. Még ha nőiesebb is az összeállításod, a robusztus bakancsokkal a csajos szettek is remekül kombinálhatók. Nem is igazán kell a rossz időre várnod, bármikor beillesztheted őket a ruhatáradba, már csak az a kérdés, hogy milyen fazont választasz.

Bakancsok

Bátran kombináld a finom ruháidat, fodros szoknyáidat ezekkel a bakancsokkal, csak könnyedén át kell lépni velük a megszokott stílushatárokat. A fekete árnyalattal nem tudsz hibázni, főleg akkor, hogyha a többi kiegészítőidet is ebben a színtónusban választod.

Sneakerek

Szerencsére tovább folytatódik a sneaker láz és azt gondolom, hogy ma már ezeknek a viselése sem köthető feltétlenül egy sportos összeállításhoz. Mixeld őket csajosabb szettekhez, itt a fehér színnel nem igazán tudsz mellé lőni, de egyre több színes modellel is találkozhatsz majd az üzletek polcain.

Chelsea modellek

A klasszikus elegancia kedvelőinek sem kell aggódnia hiszen természetesen számukra is elérhetőek a chelsea cipők, amelyekből hétköznapi és elegáns variációkkal is találkozhatunk az új szezonban. Válassz homogén árnyalatot és vadítsd meg őket egy-két élénk színnel, a barnát például szuperül lehet bekeverni a narancsos, lilás, sárgás árnyalatokkal.

A fenti fazonok mellett átmeneti balerina cipőkkel, nőies körömcipőkkel, vagány dandy modellekkel és még rengeteg újdonsággal találkozhattok a Deichmann üzleteiben, ahonnan érdemes idén is szemezgetnetek!:)

____