Szépségápolás

Őszi ragyogás C-vitaminnal

Az őszi bőrápolás több szempontból is kulcsfontosságú, ezért érdemes extra táplálást biztosítani a számára. Az immunrendszerünk egyik legfontosabb védelmezője a C-vitamin, amit már nem csak a szervezetetbe tudsz bejuttatni, hanem a bőrápolási rutinodba is beépítheted a megújult Artistry Skin Nutrition™ VITAMIN C+HA3 napi szérummal. Hidd el, hogy minden cseppje élettel és ragyogással tölti majd fel a bőröd!

Skin Nutrition
Tápláld a bőrödet is C-vitaminnal!

A C-vitamin igazi csodaszer: nagy szerepe van a bőr hidratálásában, feltöltésében, a pigmentfoltok és kisebb hegek halványításában, a ráncok mélységének csökkentésében. Ezt a szupererőt zárja magába a megújult Skin Nutrition™ VITAMIN C+HA3 napi szérum, ami sokoldalú társad lehet a mindennapokban.

Elődjéhez képest ez a szérum kétszer annyi C-vitamint tartalmaz, ami azért fontos, mert a bőrünk számára szükséges C-vitamint a szervezetünk nem képes előállítani, így azt a megfelelő bőrápolókkal tudod pótolni. Emellett a C-vitamin a kollagéntermelésben résztvevő enzimek működéséhez is elengedhetetlen. A kollagén felelős a bőr feszességéért, mennyisége azonban az idő múlásával csökken, ráadásul az erős UV-sugárzás és a környezeti ártalmak is hozzájárulnak az öregedési folyamatokhoz.

Skin Nutrition
Fiatalos és élettel teli bőrre vágysz ősszel is?

A vitaminokon túl a hidratálásról sem feledkezhetünk meg, ha egészséges és szép bőrre vágyunk! Ez a megújult formula erre is megoldást nyújt, hiszen 3 különféle méretű hialuronsav-molekulát tartalmaz, amelyek különböző szinteken fejtik ki hidratáló és tápláló hatásukat. Használd folyamatosan a szérumot, amely a peptidkeverék-tartalmának köszönhetően megvédi bőrödet a mikrostressztől, és segít lassítani a mimikai ráncok mélyebb vonalakká alakulását. Ára: 21 300 Ft, 12 ml

___