Gyerek

Otthon, édes otthon a Happy Places kollekciójával!

A kislányom nagy Sylvanian Families rajongó, rengeteget szoktunk szerepjátékokat játszani a cuki kis állatkákkal, a helyes kis otthonaikban. Játékosan lehet vele megtanítani dolgokat a kicsiknek, amiről már korábban részletesen is írtam Nektek (ide kattintva elolvashatjátok az ehhez kapcsolódó cikkeket.). Nagyon megörültem, mikor láttam, hogy egy csajosabb formában is elérhetőek ilyen jellegű játékok, amiket természetesen Lilien előbb felfedezett, mint én. A Happy Places kollekciója egy cuki mini bútor- és lakáskiegészítő gyűjtemény, amelyben mindent megtalálni, amire egy lakásban szükség lehet. Csajos rezidenciákat tudunk berendezni, nappalival, fürdővel, hálószobával és ha a belső résszel kész vagyunk, akkor akár a kertet is kialakíthatjuk. Az új szériában jelent meg a kerti játékszett, amivel medencés bulit szervezhetünk, a teraszon a csajok napozhatnak, olvashatnak vagy beszélgethetnek, a medencében hűsölhetnek, a gyönyörű pázsittal borított kertben pedig sportolhatnak.

Lilien ezt a medencés szettet választotta, aminek nagyon örültem, mert sokszor a játékok során összekeverjük a különböző játékokat, így annak ellenére, hogy a medencés partyt a csajok szervezték, a Sylvanian állatkái is csatlakoznak a vidám hangulatú eseményhez. A Happy Families kollekciójából válogathattok Nagy játékszett, Stúdió-, Köszöntő-, Dekoráló-, Édes Otthon party szett közül, de akár a babákat egyesével is meg lehet vásárolni.

Fedezzétek fel Ti is ezt a csajos világot, amihez ezzel a kis videóval is szeretnék inspirációt adni Nektek:

A Happy Places termékeit a Játéksziget üzeleteiben tudjátok megvásárolni vagy online is megrendelhetitek a webshopjukból!