Divat

PANDORA ESSENCE

A Pandora bemutatja a PANDORA ESSENCE névre hallgató új kollekcióját, amit az organikus körvonalak és a különleges formák jellemeznek. A természet szabad áramlású formái által inspirált vadonatúj kollekció a természetes formák adta szabadságot és a könnyed vonalakban rejlő mindennapi stíluslehetőségeket képviseli, ami a márka életében egy teljesen új esztétikai irányt jelent.

Francesco Terzo és A. Filippo Ficarelli, a Pandora kreatívigazgatói elmondták: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatunk egy olyan új kollekciót, amiben az organikus esztétika alapjaiban benne rejlik. A PANDORA ESSENCE kollekcióval a szabadság eszméjét szeretnénk képviselni, miközben érzéki, érintésre csábító darabokat alkotunk. A természet fontos inspiráció volt számunkra, ugyanakkor egy konkrétabb irányt szerettünk volna, ami jobban érinti a Pandora DNS-ét.”

A kollekcióban számos dinamikusan formált fülbevaló található, beleértve a dupla kis karika-fülbevalókat, az organikus formájú fülbevalókat és a barokk kezelt édesvízi tenyészett gyöngy fülbevalókat, melyek a merész és egyszerű stílusokat ötvözik. A kollekció gyűrűi és nyakláncai tökéletesen alkalmasak a halmozásra, rétegezésre. Kiemelkedő darabok például az organikus formájú halmozható gyűrűk, az édesvízi tenyésztett gyöngy collier nyaklánc és az organikus formájú Körök T-kapcsos nyaklánc.

Az új, 50 elemből álló kollekció olyan aprólékosan megmunkált és tartós anyagokból készült, mint a sterling ezüst és a 14 karátos arany bevonat, ami kiváló minőségű kézműves munkával és tenyésztett gyöngyökkel egészül ki.

A PANDORA ESSENCE kollekció megörökítésére a Pandora folytatta együttműködését a különleges tehetségű fotós testvérekkel, Tanya és Zhenya Posternakkal, akik az egyedi narratív látásmódjukról híresek. A Posternak kampányképek a darabokat dinamikusan stílusos módon mutatják be, hogy tükrözzék a viselő egyedi stílusát. A kollekcióról készült Posternak-képek mellett Craig McDean munkái is megtalálhatóak, amelyeken Jocelyn Corona modell látható, aki a korábban indított BE LOVE kampányban is szerepelt.

A PANDORA ESSENCE kollekció online és az üzletekben május 23-tól elérhető.

___