Divat

Pandora ME fesztiválra hangolva

Bemutatom Nektek az új, fesztiválok inspirálta Pandora ME ékszerkollekciót, ami még több színnel, még több mintával és még több lehetőséggel kápráztatja el a márka rajongóit. Az idén nyáron megjelenő új kollekció lehetővé teszi számunkra, hogy megalkossuk saját nyári ékszer-toplistánkat, aminek kombinálható darabjaival kifejezhetjük valódi, filter nélküli önmagunkat.

Pandora

Mixeld és játszd újra a személyiségedet tükröző egyedi megjelenéseidet a vagány kapcsolóelemek, a nyitott gyűrűk, a medálok és a minifüggők szembetűnő és széles választékával. A kicsattanó, élénk színekben játszó – beleértve az új, batikolt hatást idéző tűzzománcot – darabok segítségével te is készen állhatsz majd, hogy teljes színpompával ünnepeld a nyarat.

A kollekció inspirációját illetően a Pandora kreatívigazgatói, Filippo Ficarelli és Francesco Terzo elárulták: „A Szerelem Nyara, azaz a fiatalok 60-as évek végi és a 70-es évekbeli mozgalma segített a koncepciónk megformálásában, amik tetten érhetők az olyan darabok esetében, mint például a Pandora ME Napenergia medál vagy a Pandora ME Szivárvány szabadság szíve medál. A Pandora ME egy szemléletmód, amit a felfedezés energiája, a különböző stílusokkal való játék és az emberekkel való kapcsolódás alakított ki.”

Pandora

A Pandora ME ikonikus nagykövetei, Charli XCX, Beabadoobee, Addsion Rae, Donté Colley és Cecilia Cantarano máris kihozzák a legtöbbet nyári megjelenésükből. Fejezd ki a benned rejlő Charlit, akinek fesztiválmantrája: „a több mindig jobb” – nézd meg, ahogy elfoglalja a színpadot az ő vagány, védejegyének számító túlzó stílusában. Addison számára a fesztivál-ragyogás teljes mértékben arról szól, hogy egyedi megjelenéseket alkosson az összekapcsolható lánc elemekkel kísérletezve. Vagy játssz és alakíts át mint Donté, aki imádja folyamatosan felfrissíteni nyári outfitjeit a kedvenc dallamait megidéző stíluselemek váltogatásával.

Ragadd meg a gondtalan nyári hangulatot és fejezd ki saját stílusodat idén nyáron a Pandora ME segítségével!

Pandora

___