Divat

Pandora x Unicef

A Pandora bemutatja az új, limitált kiadású Foszforeszkáló villanykörte dupla függő charmot, ami a “Charmokkal a változásért” kezdeményezés folytatásaként jelenik meg, az UNICEF támogatására. A sötétben foszforeszkáló charmot úgy tervezték, hogy szimbolizálja a ragyogóbb jövőt és ünnepelje a világszerte minden fiatalban ott rejlő potenciált, miközben az UNICEF minden eladott darab után 15 euró támogatást kap.

Pandora Unicef
#PandoraforUNICEF #Charmsforchange

A Pandora az UNICEF-ért kezdeményezés kék színű, foszforeszkáló üvegből készült charmja a folytonos, éjjel és nappal is világló fényt jeleníti meg, amely a minden gyermekben ragyogó potenciált szimbolizálja.

Marissa Saretsky, a Pandora vállalati fenntarthatósági igazgatója elmondta: „Mindannyiunknak fontos szerepe van abban, hogy segítsük a következő generáció fiatal elméit. A charm eladásaiból származó bevétel segíti majd az UNICEF-et, hogy világszerte lehetőséget biztosítson a fiatalok és gyerekek számára, hogy tanulhassanak és ragyoghassanak.”

Pandora Unicef
Csatlakozz a kezdeményezéshez és mutasd meg támogatásod!

A Pandora támogatja az UNICEF a világ különböző pontjain végzett munkáját, amely során a gyerekek és a fiatalok számára tanulási lehetőséget biztosít, hogy segítsék őket az önkifejezésben és abban, hogy munkát találjanak a jövőben. A Charmokkal a változásért és más kezdeményezések által a Pandora és rajongói már 6,2 millió dollárt adományoztak az UNICEF és az általuk végzett fontos munka támogatására, amivel hozzájárultak ahhoz, hogy az UNICEF idáig 17 millió fiút és lányt érhessen el.

Csatlakozz a kezdeményezéshez és mutasd meg támogatásod a #PandoraforUNICEF és #Charmsforchange hashtagekkel. A Charmokkal a változásért Foszforeszkáló villanykörte dupla függő charm világszerte elérhető, hazánkban korlátozott számban, 17.900 forintért vásárolható meg online és a kiemelt üzletekben április 7. és július 7. között.

___