Gyerek

Pántlikák

Nem szeretem nézni, amikor az Anyukák túlcsicsázzák a kislányaikat, szegények sajnos nem tudnak mit tenni a kényelmetlen habos babos ruhák és csilli-villi fejdíszek ellen. Egyébként pedig imádom a kiegészítőket, mégis azt gondolom, hogy egy finom és jól megválasztott darabbal pont olyan hatást tudunk elérni, mintha beöltöztetnénk a gyerekünket karácsonyfának. Egy “véletlen” kapcsán találkoztam a Pántlika fejpántjaival, amik elsőre megtetszettek, hogy miért?

pantlika mix

Ezek a cuki masnis fejdíszek pont olyan visszafogott kiegészítői lehetnek a mindennapoknak, mint amilyet a kis hercegnők megérdemelnek. Petra találta ki és valósította meg a kollekcióját, amik azért jöttek létre, mert a kislánya születése után Ő sem talált olyan kiegészítőket kislányának, melyek megfeleltek volna az ízlésvilágának. Szóval így született ez a kedves brand, ahol hajpántok, csattok, gumik, előkék és csokornyakkendő közül válogathatunk. Minden anyag gyerekbarát, a hajpánt gumis része például valami elképesztően finom, pihe-puha, mégis szuperül tart. A kislányom le is csapott egy pink masnis cukiságra, amit már az egész óvodában felkonferált…:)

Pantlika ilovemom logo

A hétköznapi kiegészítők mellett készült egy esküvői szezonra megálmodott kapszula kollekció is, ahol a letisztultabb árnyalatok kapták a fő hangsúlyt. Ugye, milyen bájosak?

Collage_Fotorpantlika eskuvo mix

Kövesd a Pántlika-t a facebookon  és  az instagram oldalukon is.